Συνέλαβαν φυγόποινους σε Αίγιο και Αιτωλοακαρνανία

Συνέλαβαν φυγόποινους σε Αίγιο και Αιτωλοακαρνανία

Ο τυπικός έλεγχος έβγαλε λαβράκι...

sillipsi__1_
Ο τυπικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ένας Έλληνας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Αίγιο, το απόγευμα της Πέμπτης, αποκάλυψε ότι κυκλοφορούσε ελεύθερος παρ' όλο που είχε καταδικαστεί για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και απόπειρα κλοπής από κοινού.

Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 24 μηνών κι έτσι συνελήφθη, προσήχθη στην Ασφάλεια και από εκεί παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή σε κατάστημα κράτησης.

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, το απόγευμα της Πέμπτης σε μια περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών.


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Eva: Σε τρείς φάσεις οι καταιγίδες - Ξεκίνησαν από το βόρειο Ιόνιο - Πότε θα χτυπηθούν Αττική και Θεσσαλονίκη


Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του


Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης