Θεσσαλονίκη: Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 42χρονος στον Δενδροπόταμο - Προηγήθηκε συμπλοκή

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 42χρονος στον Δενδροπόταμο - Προηγήθηκε συμπλοκή

«Οι υποψίες της οικογένειας αποδείχθηκαν αληθινές», δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια, Όθωνας Παπαδόπουλος

peripoliko_2
Μία άγρια δολοφονία κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 42χρονου στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης, η σορός του οποίου εντοπίστηκε πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (28/10), σε εγκαταλελειμμένο οίκημα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο θάνατος του άντρα θεωρήθηκε αρχικά ότι προήλθε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο η ολοκλήρωση της νεκροψίας που έγινε στη σορό του, έδειξε ξεκάθαρα ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Τον «γρίφο» της στυγερής δολοφονίας έχουν αναλάβει να λύσουν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία και καταθέσεις που θα τους οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες.

Τα πιο σημαντικά ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα οποία οδηγούν με ασφάλεια στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας και αποκαλύπτει το protothema.gr, είναι ότι ο θάνατος του άντρα φαίνεται πως προήλθε από αιμάτωμα στον εγκέφαλο, το οποίο δημιουργήθηκε από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, πιθανότατα με γροθιές και κλωτσιές. Επιπλέον, στη σορό του 42χρονου εντοπίστηκαν ξεκάθαρα σημάδια που μαρτυρούν ότι δέχθηκε αρκετά χτυπήματα στο σώμα του, λίγα λεπτά πριν καταλήξει νεκρός μέσα στο εγκαταλελειμμένο οίκημα στον Δενδροπόταμο.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο, είναι ότι στις γροθιές του θύματος υπήρχαν σημάδια που δείχνουν ότι πρόλαβε να ανταποδώσει κάποια από τα χτυπήματα που δέχθηκε και ίσως ο δράστης της δολοφονίας να φέρει ακόμα εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπο ή το σώμα του που θα βοηθήσουν στην ταυτοποίησή του.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Η σύζυγός του έχει ήδη καταθέσει στις αρχές όσα γνωρίζει και ελπίζει πως η αστυνομία θα καταφέρει να εξιχνιάσει σύντομα το έγκλημα και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Κλείσιμο
«Οι υποψίες της οικογένειας αποδείχθηκαν αληθινές, καθώς η ολοκλήρωση της νεκροψίας έδειξε εγκληματική ενέργεια και κινήθηκε η αστυνομική έρευνα. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης την οποία έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις», δήλωσε στο protothema.gr, ο γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια, Όθωνας Παπαδόπουλος.

dikigorosma
Ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος


Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Παπαθεοδώρου: «Κατέβασα την παιδική πορνογραφία για να γράψω βιβλίο» ισχυρίζεται ο συγγραφέας

«Φουλ της γκάφας» για τον Μπάιντεν, μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Μπροστά στην προγιαγιά του σκοτώθηκε από την πτώση το 18 μηνών παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης