Σε μια στιγμή επήλθε η απόλυτη τραγωδία στη Γλυφάδα, όταν το 18 μηνών αγοράκι διέφυγε της προσοχής της μητέρας και της γιαγιάς του και έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 4o όροφο, το απόγευμα της Τρίτης.
Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, το οποίο μίλησε στο protothema.gr, το παιδάκι έπαιζε στο μπαλκόνι μαζί με τον αδερφό του. Κάποια στιγμή, η μητέρα πήγε στην τουαλέτα, ο αδερφός του αγοριού μπήκε στο σπίτι και το παιδί έμεινε για λίγο μόνο του στο μπαλκόνι.
Η οικογένεια είχε τοποθετήσει Καλαμωτή γύρω από τα κάγκελα του διαμερίσματος αλλά το 18 μηνών παιδάκι βρήκε ένα κενό κι άρχισε να κοιτάζει κάτω από το διαμέρισμα.
Την ώρα που το παιδί έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό, περνούσε η προγιαγιά του. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι είδε το μωρό να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της. Η προγιαγιά, η οποία έχει άνοια, αδυνατεί να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας.
Η μητέρα μόλις διαπίστωσε ότι το παιδί της έπεσε στο κενό, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε σθενοφόρο που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια έχει ένα ακόμη παιδί 4 ετών. Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας προσήγαγαν τον πατέρα ηλικίας 34 ετών. Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.