Μυτιλήνη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στη δομή του Καρά Τεπέ

Μυτιλήνη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στη δομή του Καρά Τεπέ

Σύμφωνα με καταγγελία ενός αλλοδαπού, του επιτέθηκαν δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας τον τραυμάτισε με γροθιές και ο άλλος με μαχαίρι

καρα_τεπε
Σε αιματηρή συμπλοκή κατέληξε ο καυγάς μεταξύ τριών ανήλικων αλλοδαπών που φιλοξενούνται στην δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή Μαυροβούνι (Καρά Τεπέ) της Μυτιλήνης, καθώς οι δυο από αυτούς επιτέθηκαν στον τρίτο και τον τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με καταγγελία του ανήλικου στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι δύο άλλοι ανήλικοι αλλοδαποί προκάλεσαν επεισόδιο σε βάρος του το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του οποίου τον τραυμάτισαν ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μαχαίρι. Οι δράστες εντοπίστηκαν την Κυριακή, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Αλλοδαπή χτύπησε αστυνομικούς

Πυρ και μανία έγινε μια αλλοδαπή που εντοπίστηκε από συνοριακούς φύλακες να κινείται έξω από τη δομή διαμονής μεταναστών στη Σάμο, όταν προσπάθησαν να της κάνουν έλεγχο. Η γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, τους εξύβρισε και δεν δίστασε να τους χτυπήσει προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρεμιέρα αύριο για το καλάθι του νοικοκυριού - Προσφορές και σε επώνυμα προϊόντα

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία αυξήθηκαν κατά 2,2 δισ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο

Συμμορία κοριτσιών έστειλε στο νοσοκομείο 15χρονη και τον αδερφό της στον Άγιο Δημήτριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης