Σε αιματηρή συμπλοκή κατέληξε ο καυγάς μεταξύ τριών ανήλικων αλλοδαπών που φιλοξενούνται στηνδομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή Μαυροβούνι (Καρά Τεπέ)της Μυτιλήνης, καθώς οι δυο από αυτούς επιτέθηκαν στον τρίτο και τον τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με καταγγελία του ανήλικου στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι δύο άλλοι ανήλικοι αλλοδαποί προκάλεσαν επεισόδιο σε βάρος του το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του οποίου τον τραυμάτισαν ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μαχαίρι. Οι δράστες εντοπίστηκαν την Κυριακή, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.
Αλλοδαπή χτύπησε αστυνομικούς
Πυρ και μανία έγινε μια αλλοδαπή που εντοπίστηκε από συνοριακούς φύλακες να κινείται έξω από τη δομή διαμονής μεταναστών στη Σάμο, όταν προσπάθησαν να της κάνουν έλεγχο. Η γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, τους εξύβρισε και δεν δίστασε να τους χτυπήσει προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.