Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος-διδάκτωρ του ΑΠΘ, επιμένει στον ισχυρισμό του πως δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που εμφανίζεται στο βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης και δείχνει καρέ - καρέ τις κινήσεις του δράστη με τη κόκκινη μπλούζα και το καπέλο, μέχρι τη στιγμή που ποδοπατά μέχρι θανάτου το άτυχο γατάκι και στη συνέχεια αποχωρεί από το σημείο.
Σημειώνεται ότι λόγω της ιδιότητας του έγινε και προκαταρκτική εξέταση, για αυτό κλήθηκε να δώσει δεύτερη φορά εξηγήσεις στην αστυνομία. Ο ίδιος στο βιογραφικό του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι έχει σπουδάσει Νομική στο ΑΠΘ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.