Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, μετά τη διασταύρωση Μαραθιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive, πρόκειται για καραμπόλα τουλάχιστον τριών οχημάτων, με εμπλοκή φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων.
Ίδιες πηγές αναφέρουν πως δύο άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου, ενώ οι συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται από την Τροχαία Ήλιδας.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.