Μεσσηνία: Πέντε φυγόποινοι συνελήφθησαν σε ένα 24ωρο!

Μεσσηνία: Πέντε φυγόποινοι συνελήφθησαν σε ένα 24ωρο!

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις – Οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

arrest2
Ο ένας μετά τον άλλο έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών οι φυγόποινοι σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις στη Μεσσηνία! Το μπαράζ των συλλήψεων ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με πέντε φυγόποινους να οδηγούνται στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Στη Μεσσήνη, συνελήφθησαν ένας 46χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία, σύσταση και συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς και ένας 30χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 42χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας, για κλοπή. Σε μια κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 47χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για υπεξαίρεση. Στην ίδια κοινότητα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ένας 44χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για κλοπή.

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 31 ετών!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 31 χρόνια κάθειρξης και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ είχε στην "πλάτη" του ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για διακίνηση μεταναστών κατά συρροή και για συμμορία! Ο φυγόποινος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.



Ειδήσεις σήμερα:

Το DNA «κάρφωσε» τον Αλβανό βιαστή του Παλαιού Φαλήρου - Δείτε φωτογραφίες


Οι Δημοκρατικοί απευθύνονται στον Ομπάμα ελπίζοντας σε ένα «θαύμα» στις ενδιάμεσες εκλογές


«Αυτονόητο ότι θα γινόταν κατολίσθηση, σε λάθος σημείο το ξενοδοχείο» λέει ο Λέκκας για την τραγωδία στην Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης