Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή του Γιάννη Μάρκου με τον 26χρονο στην καντίνα πριν δεχθεί τις μαχαιριές

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή του Γιάννη Μάρκου με τον 26χρονο στην καντίνα πριν δεχθεί τις μαχαιριές

Ο 26χρονος δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις αρχές

markou_mak
Στη δημοσιότητα ήλθε το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος στην καντίνα όπου ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου καβγάδισε με 26χρονο ο οποίος τον μαχαίρωσε και τον τραυμάτιασε σοβαρά.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, διακρίνεται με την άσπρη μπλούζα ο επιχειρηματίας και με την μαύρη ο 26χρονος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnyka7gras1d)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό του 26χρονου, που φέρεται να είναι αυτός επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιχειρηματία, Γιάννη Μαρακάκη, ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο που πιθανόν να γίνει απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί, ενώ ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnyg6ilci321)


«Νομίζω ότι τα πλήγματα που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου από το μαχαίρι είναι περισσότερα από 15. Το κρίσιμο δεν είναι ο αριθμός, αλλά τα σημεία στοχευμένα ο δράστης έπληξε τον άτυχο Γιάννη, που τελικά στάθηκε τυχερός επειδή έσπευσε ο ένας από τους φίλους του ο οποίος τον πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο. Γλιτώσαμε τα χειρότερα. Οι γιατροί είπαν ότι υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία διότι το βασικό χτύπημα ήταν στην αρτηρία του μηρού και γύρω από αυτή. Άρα ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση. Είναι δεδομένο αυτό. Χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο» ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης στον Alpha.

«Ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας άνθρωπος ψηλός, γυμνασμένος κι έχει αρκετά κιλά, είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια του ώστε γλίτωσε τα χειρότερα γιατί έγινε προσπάθεια να χτυπηθεί και στο συκώτι και στα πλευρά. Χτυπήθηκε κι εκεί, αλλά όχι καίρια» πρόσθεσε στη συνέχεια ο δικηγόρος του επιχειρηματία.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, ακόμα ερευνάται αν η παρέα του δράστη βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με τον επιχειρηματία πριν την επίθεση, αλλά και ο λόγος της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου η επίθεση, ούτε που το καταλάβαμε» λέει φίλος του

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε» ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Απ' ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει» πρόσθεσε στη συνέχεια.



Ειδήσεις σήμερα:

Χρυσοί κληρονόμοι και τοκογλύφοι - Δάνειζαν, εκβίαζαν και απήγαγαν τα θύματά τους

Σεσημασμένος ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Οι Τούρκοι διέκοψαν τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας στην απονομή Ψωμά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης