Κρήτη: Σε νοικιασμένο διαμέρισμα αποθήκευαν τα ναρκωτικά που διακινούσαν

Κρήτη: Σε νοικιασμένο διαμέρισμα αποθήκευαν τα ναρκωτικά που διακινούσαν

Η Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού συνέλαβε τρία άτομα

arrest
Όταν εντόπισαν ένα διαμέρισμα σε περιοχή του Ηρακλείου το οποίο χρησιμοποιείτο ως «καβάντζα» για την αποθήκευση ναρκωτικών, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού έφτασαν στα ίχνη των δυο Ελλήνων ηλικίας 24 και 20 χρόνων και ενός 22χρονου αλλοδαπού το είχαν νοικιάσει.

Ως ενοικιαστής εμφανιζόταν ο 24χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, τη στιγμή που έβγαινε μεταφέροντας μια νάιλον σακούλα και ακινητοποιήθηκε. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν μέσα στη σακούλα τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 261,2 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν ο 22χρονος και ο 20χρονος την στιγμή που έμπαιναν στο διαμέρισμα.

Την έρευνα στο διαμέρισμα ανέλαβε εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής της Ομάδας Κ-9, ο οποίος ξετρύπωσε άλλες πέντε σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 123,2 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές ακριβείας και ένα γυάλινο δίσκο με υπολείμματα κάνναβης, καθώς και δυο αυτοσχέδιους ναργιλέδες.

Επιπλέον, οι λιμενικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου με πέντε φυσίγγια 7,65 χιλιοστών στον γεμιστήρα, τρεις σιδερογροθιές με λάμα στιλέτου, έναν πτυσσόμενο σουγιά, ένα μικρό ξίφος, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι νεαροί και 310 ευρώ. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που τους απήγγειλε κατηγορίες για αγορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

Hrakleio-narkwtika-opla


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 65 μέτρα βάθος βρήκαν τον αστυνομικό στην Τρύπα Τατάρνας - Δείτε φωτογραφίες


Γυρίζουμε μία ώρα πίσω τα ρολόγια μας τα ξημερώματα της Κυριακής


Βάθρο επισήμων χωρίς ράμπα στην παρέλαση στο Καπανδρίτι - «Νιώθω διαφορετικός» λέει δημοτικός σύμβουλος σε αναπηρικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης