Επίθεση με καυστικό υγρό: «Κινδυνεύει η ζωή του, έχει βαθύ έγκαυμα στον τράχηλο» λέει η γιατρός του 36χρονου

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Κινδυνεύει η ζωή του, έχει βαθύ έγκαυμα στον τράχηλο» λέει η γιατρός του 36χρονου

Αναφορικά με το μάτι του 36χρονου, η αντιμετώπιση είναι συντηρητική και απαιτείται χρόνος για να παρθούν συμπεράσματα

Oxy4
Βαθύ έγκαυμα στον τράχηλο έχει ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο δηλώνοντας πως το βάθος του χημικού εγκαύματος και την έκταση είδαν οι γιατροί με την επέμβαση που έκανε την Τρίτη ο 36χρονος.

Αναφορικά με την κατάσταση υγείας του 36χρονου η γιατρός είπε μιλώντας στο Mega: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του. Αυτά τα εγκαύματα πάνε σε τέτοιο βάθος και είναι τόσο εκτεταμένα που οποιαδήποτε λοίμωξη στην πορεία της νόσου, μπορεί να προκαλέσει θάνατο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnwspz8covqp)


Ο 36χρονος έχει ήδη υποβληθεί σ’ ένα πολύωρο χειρουργείο και είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν αρκετά ακόμα άλλα. Σχετικά με το μάτι του 36χρονου, η αντιμετώπιση είναι συντηρητική και απαιτείται χρόνος για να παρθούν συμπεράσματα.

Κλείσιμο
Η 38χρονη παραδόθηκε στις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης (25/10) μετά από τέσσερις μέρες κατά τις οποίες κανείς δεν γνώριζε πού βρισκόταν.

«Η εντολέας μου είναι ακόμα σε σοκ. Είναι μια απλή γυναίκα η οποία παρουσιάζεται πολύ σκληρή ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες. Το θέμα δεν είναι πολλές φορές τι προκαλούμε στους άλλους αλλά τι μας οδηγεί, με τι τρόπο το προκαλούμε και με τι αποτέλεσμα. Πάντως δεν είχε σκοπό ούτε να σκοτώσει ούτε να βλάψει. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να το πράξει αυτό» δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ο συνήγορος υπεράσπισης της 38χρονης.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΚΤ: Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες η αύξηση των επιτοκίων - Πόσο θα αυξηθούν οι δόσεις

Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια-πρότυπο η 16χρονη Βεατρίκη που κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέλαση

Επιστρέφει στo lockdown η Ουχάν, τρία χρόνια από την έναρξη της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης