Ηλεία: 11 συλλήψεις για φυτεία με 500 χασισόδεντρα και 200 κιλά κάνναβης

Ηλεία: 11 συλλήψεις για φυτεία με 500 χασισόδεντρα και 200 κιλά κάνναβης

Η επιχείρηση συνεχίζεται κάτω από άκρα μυστικότητα για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος και φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις

Hleia-xasisofyteia
Καταιγιστικό ρυθμό παίρνουν οι συλλήψεις για την τεράστια χασισοφυτεία που εντοπίστηκε την Δευτέρα στην περιοχή της Δίβρης στην Ηλεία, κοντά στον ποταμό Λάδωνα, όπου έχουν ξεριζωθεί πάνω από 500 δενδρύλλια και έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 200 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης της Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, συνελήφθησαν πέντε μέλη του κυκλώματος που καλλιεργούσε την φυτεία και διακινούσε την παραγωγή της στην Ηλεία και την Αττική.

Όλα ξεκίνησαν από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν στην Αθήνα τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό. Μετά τον εντοπισμό της χασισοφυτείας, οι Ηλείοι αστυνομικοί είχαν συλλάβει ακόμη έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Η επιχείρηση συνεχίζεται κάτω από άκρα μυστικότητα για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος και φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η μεταφορά των δενδρυλλίων από την περιοχή που είναι ιδιαίτερα δύσβατη και επιστρατεύθηκε το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο τα μεταφέρει σε χώρο όπου μπορούν να προσεγγίσουν φορτηγά για να τα παραλάβουν!


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Πώς ένα μαρούλι νίκησε την πρωθυπουργό Τρας


«Θέλω να κάνουμε σεξ»: Τι είπε ο στρατιωτικός στον 15χρονο που παρενόχλησε στον Χολαργό


Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης