Θεσσαλονίκη: Στο χειρουργείο ο φοιτητής που έπεσε από τον τρίτο όροφο του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Στο χειρουργείο ο φοιτητής που έπεσε από τον τρίτο όροφο του ΑΠΘ

O 19χρονος δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο - Είχε χάσει τον πατέρα του όταν έδινε Πανελλήνιες

apth_ptwsi_foititi_in__3_
Σε νέες απεικονιστικές εξετάσεις υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο 19χρονος φοιτητής που έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, την περασμένη Τρίτη και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Δ’ χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 19χρονος σήμερα υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι που είχε υποστεί κάταγμα και στο οποίο είχε αρχικά τοποθετηθεί γύψος.

Ο φοιτητής θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των γιατρών του νοσοκομείου και δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, οι εξετάσεις που υποβάλλεται είναι προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν τις θλάσεις τις οποίες έχει υποστεί εσωτερικά, οι οποίες βρίσκονται στη μέση και στον άνω κορμό.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Έχασε το πατέρα του όταν έδινε πανελλήνιες

Στο μεταξύ, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο λέκτορας του ΑΠΘ, Τάσος Παυλόπουλος, έγραψε τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο φοιτητή. Όπως περιέγραψε, πρόκειται για έναν αριστούχο, που είχε μάλιστα περάσει και έναν προσωπικό Γολγοθά, καθώς έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό όταν έδινε πανελλήνιες ως μαθητής.

Παράλληλα, θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες που διακινούνται, όπως είπε, και κάνουν λόγο περί αφηρημάδας του 19χρονου που κόστισε την πτώση του.

«Είναι ο ευσυνείδητος, ο φιλότιμος, ο φίλεργος νέος νομικός ΚΑΙ ΟΧΙ ο (δηθεν) αφηρημένος και όσα άλλα ιταμά διακινούνται (ή διαχεονται) στη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Μια κλήση απο εναν άγνωστο αριθμό εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο κινητό μου: "Καλημέρα σας κυριε Παυλόπουλε, είμαι η αδερφή του [...], του φοιτητή που έπεσε από το παράθυρο της Νομικής".

Πάγωσα μόλις άκουσα για ποιο άτομο πρόκειται.

Το παιδί αυτό, κατα το περασμενο εαρινο εξάμηνο, ήταν στο Τμήμα μου στο μάθημα του Γενικού Διοικητικού Δικαίου. Είχα πραγματικά την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του: Υπόδειγμα αξιοπρέπειας, προσήνειας, μεθοδικοτητας, συνέπειας. Παρέδωσε ένα αρτιότατο γραπτό, λαμβάνοντας "Άριστα 10" σε ένα από τα πιο απαιτητικά μαθήματα της Νομικής.

Αυτός είναι ο φοιτητής μας, κύριοι: ενα παιδί που διψά για γνώση και μάθηση και γι' αυτό δεν το έχει σε τίποτα να καθίσει ακόμα και στο πεζουλι του παραθυρου, για να παρακολουθήσει το μάθημα του, όταν δεν βρίσκει άλλον χώρο στην αίθουσα. Είναι ο ευσυνείδητος, ο φιλότιμος, ο φίλεργος νέος νομικός ΚΑΙ ΟΧΙ ο (δηθεν) αφηρημένος και όσα άλλα ιταμά διακινούνται (ή διαχεονται) στη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου, προκειμένου να εξωραΐσουν την ακηδία που καθημερινά βιώνουν οι φοιτητές.

Είναι, όμως και κάτι άλλο στα δικά μου μάτια...

Είναι ένας ήρωας! Ένα παιδί που έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό, οταν έδινε πανελλήνιες και πάρα ταύτα έπρεπε να βάλει τα δυνατά του, για να περάσει στη Σχολή που πάντα ονειρευόταν και τώρα η μοίρα τού χτυπάει την πόρτα με μια ακόμα δοκιμασία...

Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι και τόσο καλή όσο παρουσιάζεται. Καποιοι εχουν τους δικούς τους λόγους να παρουσιάζουν το θέμα σαν να έπεσε γάτα από τον τρίτο όροφο και όχι άνθρωπος! Είναι ακόμα στη φάση του κινδύνου, όχι της ανάρρωσης. Υποβλήθηκε σε αξονική εξέταση [διότι δεν υπαρχει, δεν λειτουργεί (μαγνητικός τομογραφος στο νοσοκομείο!!!], επίκεινται χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ παράλληλα υπάρχει ανησυχία για το ήπαρ του.

Για τον αγώνα που δίνει, μια είναι η δέσμευση, που θελω να φτασει στα αυτια του με τον τρόπο αυτον και ξέρω ότι συνέχει ολους τους συμφοιτητές του:

Στη δοκιμασία αυτη, για οποιοδήποτε θεμα (νομικό, φοιτητικό, υγειας) αντιμετωπίζεις,

ΓΙΩΡΓΟ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!


Ειδήσεις σήμερα:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης