Παπά Δημήτρης προς Aρχιεπισκοπή: Πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους

Παπά Δημήτρης προς Aρχιεπισκοπή: Πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους

Από άμβωνος απάντησε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στα όσα είπε περί μετάθεσής του, ο παπα Δημήτρης

papa_dimitiss
Από άμβωνος και με αφορμή τη σημερινή Θεία Λειτουργία απάντησε ο παπά Δημήτρης από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και όσα ο προκαθήμενος της ελλαδικής εκκλησίας δήλωσε για την υπόθεση σε συνέντευξή του.

«Πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού» ήταν η χαρακτηριστική φράση που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο παπά Δημήτρης Λουπασάκης στο κήρύγμά του, τη Δευτέρα. 

«Εδώ όλοι παρέα μαζί τελούμε τη Θεία λειτουργία και η χάρη και η ευλογία του Θεού να δίνει πάντα υγεία και εμείς να είμαστε εδώ να λειτουργούμε έτσι απλά, σεμνά και ταπεινά, όπως και σήμερα και 22 χρόνια στους Αγίους Ισιδώρους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, διαβάζοντας όλα τα μηνύματά σας. Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για εμένα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια τεράστια συγγνώμη» πρόσθεσε ο  παπά Δημήτρης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο «μετάθεσης» του παπά Δημήτρη σε ένα παλιό μοναστήρι της Βάρης, όπου όπως υπογραμμίζει θα λειτουργεί με κανόνες. 

Δείτε το κήρυγμα του παπά Δημήτρη

Ανατροπή από π Δημήτριο! ΔΕΝ Φευγω! Πάντα εδώ στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

Στο κήρυγμά του το πρωί της Κυριακής ο παπά Δημήτρης ανέφερε: «Όταν βλέπεις ανθρώπους να είναι ασθενείς και στα αναπηρικά καροτσάκια είναι πάρα πολύ δύσκολο εσύ να κάθεσαι αμέτοχος και να παρακολουθείς απλά, ή να μην μπορείς να βλέπεις αυτήν την ασθένεια που μαστίζει το ανθρώπινο σώμα. Είναι δύσκολο να γράφουν στα χαρτάκια ονόματα με πολλά προβλήματα υγείας και σκέφτεσαι που πρέπει να είσαι και πως σε μια περίεργη εποχή όπως είναι η σημερινή. Άραγε οι ασθένειες και τα κηρύγματα του Χριστού μας πρέπει να καταλυθούν σε αυτήν την εποχή τη σημερινή. Διώχθηκε και αυτός τόσο πολύ, συκοφαντήθηκε. Αν πως ότι δεν υπάρχουν θαύματα δεν αναγνωρίζω το Ιερό Ευαγγέλιο. Αν δεν πιστεύουμε στο Ιερό Ευαγγέλιο τότε είναι μάταιο. Μακάριοι οι δεδιωγμένοι για χάρη Εμένα , αυτοί θα κερδίσουν τη Βασιλεία των ουρανών. Είμαι 22 χρόνια εδώ, δεν ερχόταν κανείς, έρχονταν 5 άτομα και όταν κάποια μέρα έρχονταν 7 πανηγυρίζαμε με τους Ιερείς που ήρθε παραπάνω κόσμος- Να μην βοηθάμε τους αρρώστους;».


Ειδήσεις σήμερα:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης