Πάτρα: Τους έπιασε να τον κλέβουν και απείλησαν να τον σκοτώσουν

Τους έπιασε να κλέβουν αλουμίνια αξίας 1.000 ευρώ

Φοβήθηκε για τη ζωή του ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος σε περιοχή της Πάτρας, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δυο αγνώστους που έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα και προσπάθησε να τους εμποδίσει, όμως εκείνοι τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν με αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα που κρατούσαν!

Πάντως, η επέμβασή του είχε αποτέλεσμα, καθώς οι κακοποιοί παράτησαν τα σίδερα και τα αλουμίνια αξίας 1.000 ευρώ που αποπειράθηκαν να κλέψουν και έσπευσαν να εξαφανιστούν πεζή, εγκαταλείποντας στο αγρόκτημα και το αυτοκίνητό τους! Αμέσως ξεκίνησε έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του Έλληνα ιδιοκτήτη και συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου από άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον επίσης Έλληνα συνεργό του που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr