Άλλα δυο πρόσωπα που φέρονται να συνομίλησαν με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής Blindchat παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν ενόρκως στο πλαίσιο της διερευνόμενης υπόθεσης μαστροπείας εις βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, ένας άνδρας 43 ετών μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής κι όπως ανέφερε, τον Ιούνιο απέκτησε επαφή, μέσω της εφαρμογής Blindchat, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη.
Την ίδια ώρα, ένας ακόμη άδρας, ένας 54χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης της εφαρμογής Blindchat, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.
Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».