Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) φοιτητές και μέλη φοιτητικών οργανώσεων.
Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία, την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση καθώς και για τα πρόσφατα γεγονότα στη νομική σχολή στο ΑΠΘ.
Η αρχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά καθώς η αστυνομία έχει περιορίσει τους φοιτητές στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.