Κατερίνη: Στη φυλακή ο 30χρονος Ιρακινός που κατηγορείται πως βίασε 11χρονη
Σύμφωνα με την καταγγελία, η πράξη του 30χρονου σε βάρος της 11χρονης τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο - Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος
Σύμφωνα με την καταγγελία, η πράξη τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ μετά τη σύλληψή του ο 30χρονος, με καταγωγή από το Ιράκ, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Κατερίνης. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Η ανήλικη κατέθεσε στην αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, καταγγέλλοντας ότι ο κατηγορούμενος την προσέγγισε σε πλατεία της Κατερίνης, όπου έπαιζε με μία φίλη της, ενώ στη συνέχεια την έπεισε να τον ακολουθήσει σε διαμέρισμα, όπου προέβη στον βιασμό της.
Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.