Άρτα: Διακινούσε κάνναβη που καλλιεργούσε στο μπαλκόνι του

Άρτα: Διακινούσε κάνναβη που καλλιεργούσε στο μπαλκόνι του

Στο μπαλκόνι βρέθηκαν γλάστρες με δέκα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν

Arta-xasisodentra
Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών ότι ένας Έλληνας διακινεί σε χρήστες ναρκωτικών στην Άρτα ποσότητες κάνναβης από την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε γλάστρες στο μπαλκόνι του, διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Πράγματι, στο μπαλκόνι βρέθηκαν γλάστρες με δέκα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 133,54 γραμμαρίων, αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο ένοικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διακίνηση, πώληση και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Σε θήκη γυαλιών έκρυβαν ναρκωτικά
Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού οδήγησε στη σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 41 και 43 χρόνων μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο της γραμμής από Πειραιά και Χίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, καθώς στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος εντόπισε μια θήκη γυαλιών μέσα στην οποία ήταν κρυμμένη μια συσκευασία με αποσπάσματα κάνναβης βάρους 17,65 γραμμαρίων. Οι δυο επιβάτες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών από κοινού.

Στην Ανδραβίδα, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας ένας Έλληνας, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, όπου βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκε. Ο κάτοχός της οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυμνοί και με τραύματα 92 μετανάστες στον Έβρο - «20 χρόνια συνοριοφύλακες, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τόσο απάνθρωπο»


Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Αγία Πελαγία - Αγωνία για τον εντοπισμό της 49χρονης αγνοούμενης

Ανοίγουν στόματα, έρχονται νέα εντάλματα μετά τις πέντε συλλήψεις για βιασμούς και μαστροπεία της 12χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης