Βιασμός 12χρονης: Από Επίτροπος στην Εκκλησία... γνωστός στους οίκους ανοχής ο παιδεραστής Ηλίας Μίχος

Βιασμός 12χρονης: Από Επίτροπος στην Εκκλησία... γνωστός στους οίκους ανοχής ο παιδεραστής Ηλίας Μίχος

Τα στόματα άνοιξαν και μιλούν για έναν άνθρωπο με δύο πρόσωπα - Το προφίλ του «καλού χριστιανού και οικογενειάρχη» που έφερε ο 53χρονος αποδομήθηκε μέσα σε λίγες ημέρες

53xronos-arthrou3
Οργή και σοκ προκάλεσε στη γειτονιά του Κολωνού η είδηση της σύλληψης για μαστροπεία της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού το οποίο φέρεται να βίαζε ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος, εκδίδοντάς το και σε άλλους άνδρες.

Η φερόμενη εμπλοκή της μητέρας στον εφιάλτη που έζησε η 12χρονη «πάγωσε» την τοπική κοινωνία καθώς κανείς από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη.

Ωστόσο, για τον 53χρονο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα στόματα άνοιξαν και μιλούν για έναν άνθρωπο με δύο πρόσωπα. Το προφιλ του «καλού χριστιανού και οικογενειάρχη» που έφερε ο Μίχος αποδομήθηκε μέσα σε λίγες ημέρες.

53xronos_xr2


Αφενός, από τις αποκαλύψεις για τη νοσηρή και χυδαία δράση του με θύμα το ανήλικο κορίτσι και αφετέρου από τις μαρτυρίες όσων των γνώριζαν που κάνουν λόγο για ένα άτομο" αμφιβόλου ηθικής".

Κλείσιμο
Κάτοικοι του Κολωνού στέκονται στην ιδιαίτερη «διαχυτικότητα» που είχε ο 53χρονος τόσο με τα παιδιά, τα οποία κατά καιρούς είχαν εργαστεί στην επιχείρησή του, όσο και με διάφορες «φίλες» που σύχναζαν στο μαγαζί του.

«Σε κοιτούσε στο δρόμο και είχε το ύφος του 'αρπακτικού'. Το είχαμε σχολιάσει με τις φίλες μου γιατί έτσι τις κοιτούσε όλες», λέει μια κοπέλα από την περιοχή περιγράφοντας τη συμπεριφορά του Μίχου.

Ο 53χρονος είχε ιδιαίτερη σχέση με την Εκκλησία έχοντας διατελέσει επί τρία χρόνια Επίτροπος στον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού, στο λόφο Σκουζέ.

53xronos_viastis_xr


Απομακρύνθηκε εξαιτίας της προκλητικής και επιδεικτικής του στάσης, όπως λέει ο εφημέριος του Ναού, πατέρας Νικόλαος.

«Έκανε τα πάντα για να ξεχωρίζει και να φαίνεται πως κάποιος είναι. Και αυτό δεν ταίριαζε με τα πιστεύω της ενορίας».

Ο Μίχος διαφήμιζε το προφίλ του καλού Χριστιανού συμμετέχοντας στις μεγάλες γιορτές με την ελληνική σημαία στα χέρια.

Φυσικά, ανέβαζε τη χριστιανική και πατριωτική του δράση στο Facebook.

Την ίδια ώρα, βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο θύμα του ενώ γυρνούσε στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα της Αθήνας.

Ο 53χρονος φαίνεται πως ήταν θαμώνας στους οίκους ανοχής του Κεραμεικού όπου αρκετοί τον αναγνώρισαν μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του.

Το protothema.gr μπήκε σε έναν οίκο ανοχής της περιοχής αναζητώντας μέσα από τις μαρτυρίες των ιερόδουλων την «κρυφή» ζωή του καλού «οικογενειάρχη» που κακοποίησε την 12χρονη.

Η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών στην ανακρίτρια


Οι κοπέλες με το που είδαν τη φωτογραφία του Μίχου αναγνώρισαν αμέσως τον μέχρι πρότινος «πελάτη» τους. Ωστόσο δεν αναγνώρισαν τον συγκατηγορούμενό του, Ιωάννη Σοφιανίδη.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει εδώ (αυτός στη φωτογραφία) θυμάμαι. Όχι αυτός (δεξιά στη φωτογραφία), αυτός», λέει η ιερόδουλη η οποία δεν αναγνώρισε άλλο πρόσωπο να τον συνοδεύει.

«Όχι με αυτόν. Μόνος του ήταν», προσθέτει και ούτε θυμάται να έχει πάει εκεί με κάποιο κορίτσι.

Μαρτυρία-ντοκουμέντο από τις ιερόδουλες του Κεραμεικού


Η ίδια αποκαλύπτει πως το πρόσωπο το οποίο αναγνωρίζει στη φωτογραφία του 53χρονου είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν το studio.

Τον Μίχο αναγνώρισαν και άλλα άτομα από τους οίκους ανοχής του Κεραμεικού που τον θυμούνται να γυρνάει στην περιοχή ως πελάτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Το γρηγορότερο χατ-τρικ στα χρονικά της διοργάνωσης και τα 34 γκολ της βραδιάς - Δείτε βίντεο

Ελληνοτουρκικά: Το ΚΥΣΕΑ σήμανε αποδραματοποίηση - Οι εκτιμήσεις Μαξίμου και επιτελείων

Καιρός: «Αγριεύει» από το βράδυ – Αυξημένος ο κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης