Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Μετέωρα, όταν τυλίχτηκε στις φλόγες σταθμευμένο λεωφορείο έξω από τη Μονή Αγίου Στεφάνου.
Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες περιόρισαν και τελικά κατέσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Το λεωφορείο υπέστη πάντως, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, σοβαρές υλικές ζημιές.
Το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρχε κίνηση σήμερα στα Μετέωρα, καθώς δεν υπάρχουν οδοί διαφυγής και αυτός είναι μόνιμος φόβος εδώ και πολλά χρόνια για τις αρχές της Καλαμπάκας.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events