Πολυτεχνειούπολη: Έκκληση να δει τον γιο της στο νοσοκομείο απευθύνει η μητέρα του «Έσκο»

Πολυτεχνειούπολη: Έκκληση να δει τον γιο της στο νοσοκομείο απευθύνει η μητέρα του «Έσκο»

«Μας έχει απαγορευθεί η επίσκεψη στον βαριά τραυματισμένο υιό μου και μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για την υγεία του», λέει σε ανακοίνωσή της η μητέρα του 32χρονου

ESCO_NEO
Να επισκεφθεί τον γιο της στην εντατική του Ερυθρού Σταυρού, όπου νοσηλεύεται ζητεί με αίτηση της προς τη διοίκηση του νοσοκομείου η μητέρα του «Έσκο», του 32χρονου Αλβανού αρχηγού της μαφίας της Πανεπιστημιούπολης.

Η μητέρα του, μέσω της δικηγόρου της κυρίας Σταματίας Μάρκου στην αίτηση – αναφορά που κατέθεσε στον διοικητή του νοσοκομείου η οποία κοινοποιείται και στο γραφείο του υπουργού Υγείας, γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, το γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης και το αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ και φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, ζητεί την “παροχή έγγραφης ενημέρωσης και χορήγησης αντιγράφων όλων των ιατρικών γνωματεύσεων περί της κατάστασης της υγείας του νοσηλευόμενου – φρουρούμενου Esmin Ferhati” αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Έσκο “Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου σας από την 27-9-2022 καθώς τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών κατά την προσπάθεια σύλληψης του την 27-9-2022. Ο υιός μου, ηλικίας 32 ετών σήμερα, είναι πατέρας ενός ανηλίκου τέκνου ηλικίας μόλις ενός έτους.

Εγώ, η εδώ αιτούσα, μητέρα του, διαμένω στην Ελλάδα μαζί με τα τρία τέκνα μου κατά τα τελευταία 30 χρόνια, εργαζόμενη νυχθημερόν ως αποκλειστική νοσοκόμα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο υιός μου νοσηλεύεται φρουρούμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου σας από την 27-9-2022 και έως σήμερα – επί 15 συνεχόμενες ημέρες - ΔΕΝ μου έχει δοθεί η δυνατότητα και το δικαίωμα να τον επισκεφτώ ούτε για λίγα λεπτά της ώρας (πλην της χθεσινής ημέρας που με την πρωτοβουλία του κ. Διοικητή της Υποδ. Ασφαλείας Αττικής και συνοδεία αυτού, προσέγγισα για λίγα δευτερόλεπτα την κλίνη ΜΕΘ).

Ούτε στη σύντροφο του υιού μου και μητέρας του ενός έτους τέκνου του έχει επιτραπεί έως σήμερα να επισκεφτεί τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της”.

Στις επόμενες γραμμές αναφέρει πως “Όχι μόνο μας έχει απαγορευθεί η επίσκεψη στον βαριά τραυματισμένο και νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ υιού μου, αλλά, μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση:

Κλείσιμο
1. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του υιού μου και εάν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του;

2. Σε ποιες ιατρικές πράξεις – χειρουργικές επεμβάσεις έχει υποβληθεί έως σήμερα;;

3. Πόσους πυροβολισμούς έχει δεχθεί ο υιός μου και σε ποιο σημείο του σώματός του;;

4. Πότε και σε ποιες ιατρικές πράξεις – χειρουργικές επεμβάσεις θα υποβληθεί ο υιός μου;;

Κατόπιν των παραπάνω, αιτούμαι όπως, μου δοθούν έγγραφες απαντήσεις επί των παραπάνω αιτημάτων όπως και αιτούμαι τη χορήγηση αντιγράφων όλου του ιατρικού φακέλου – γνωματεύσεων του υιού μου.
Τέλος, διαμαρτύρομαι εντονότατα και ζητώ την παρέμβαση των αρμοδίων ώστε άμεσα να μου επιτραπεί η άσκηση του δικαιώματος επίσκεψης στον υιό μου, δικαιώματα που προβλέπονται για όλους τους νοσηλευόμενους ακόμη κι για όσους νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Δεν είναι δυνατόν να μην επιτρέπουν στη μάνα και στο ανήλικο τέκνο να επισκέπτονται το τέκνο και γονέα, αντίστοιχα.

Είναι αδιανόητη η παρεμπόδιση στην άσκηση των δικαιωμάτων τόσο του νοσηλευόμενου στη ΜΕΘ υιού μου όσο κει εμού της μητέρας του!

Νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ, εάν εγώ η μητέρα του δεν έχω το δικαίωμα επίσκεψής στον υιό μου, ποιος υπογράφει και ποιος θα υπογράψει για τις επόμενες αναγκαίες ιατρικές πράξεις στον βαριά τραυματισμένο υιό μου;”’.
dikigoros
Η δικηγόρος της μητέρας, Σταματία Μάρκου

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Έρχεται νέο επιδημικό κύμα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά πορεία προς τον λαό - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος


Ντέλλα Ρούνικ: Ντύνει τα αγάλματα με Oscar de la Renta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης