Στην υπόθεση των στημένων επιθέσεων στο σπίτι του καθώς και στις ημέρες που πέρασε στη φυλακή αναφέρθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κοιμόταν «δίπλα με τον άνθρωπο ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ» ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση που εκδικάζεται και σήμερα αναμένεται η εισαγγελική πρόταση, τόνισε πως «από την απολογία μου τόνισα πολλές φορές, κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να είναι δικαστής για να δει τι συμβαίνει για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που στήθηκε, πως όλη η δικογραφία προκύπτει από έναν αριθμό τηλεφώνου».
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnj25xhlgpjt)
Και πρόσθεσε: «Έκανα ερωτήσεις αλλά απαντήσεις η έδρα δεν δίνει όταν απολογείσαι. Κατέθεσα στην Αστυνομία δύο αιτήματα για να κληθεί ο κάτοχος και χρήστης του τηλεφώνου. Για το τηλέφωνο κάποιου άλλου με προφυλάκισαν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο».
«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ξέρω ότι είμαι αθώος και είμαι αθώος. Ο νόμος, τα ποινικά, η δικονομία θέλει απτές αποδείξεις για να καταδικαστεί κάποιος. Και δεν είναι αστείο. Για εμένα όλη αυτή τη βλάβη ποιος θα μου την πληρώσει;», κατέληξε ο παρουσιαστής.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.