Άγιοι Ισίδωροι: Αρνούνται να τελέσουν βαφτίσεις και γάμους... λόγω πλήθους προσκυνητών

Άγιοι Ισίδωροι: Αρνούνται να τελέσουν βαφτίσεις και γάμους... λόγω πλήθους προσκυνητών

Τα τελευταία 24ωρα όλα τα αιτήματα για γάμους και βαφτίσεις που φτάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ναού απορρίπτονται

agioi-isidwroi33
Ακόμη και σήμερα, οι κληρικοί αρνούνται να τελέσουν γάμους και βαφτίσια στο ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό επικαλούμενοι το πλήθος πιστών που συρρέει καθημερινά για να προσκυνήσουν και να ζήσουν την εμπειρία των θαυμάτων από τα χέρια και τον σταυρό του πάτερ Δημήτρη.

Τι και αν ξέσπασε σάλος μετά την δημοσίευση του πορίσματος της Αρχιεπισκοπής για τις δραστηριότητές του, οι άνθρωποι του δεν είναι διατεθειμένοι, προφανώς κατ’ εντολή παπά Δημήτρη, να επιστρέψει ο ναός στην κανονικότητα του και να αρχίσει να εξυπηρετήσει τους πολίτες.

Τα τελευταία 24ωρα όλα τα αιτήματα για γάμους και βαφτίσεις που φτάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ναού απορρίπτονται με το ακόλουθο μήνυμα:
IMG_2915


Το πόρισμα

Η ανάκριση, που διήρκεσε τρία χρόνια -ξεκίνησε το 2014 και ολοκληρώθηκε το 2017, με δεκάδες μαρτυρικές καταθέσεις-, έγινε κατ' εντολήν του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β’ και ανατέθηκε στον τότε γραμματέα του Επισκοπικού Δικαστηρίου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, νυν μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Κλείσιμο
Η δικαστική διερεύνηση, όπως ζητείται στο άρ. 2, δεν έγινε ποτέ. Το πόρισμα, αποκαλύπτει σωρεία παραβάσεων, ανατροπή της εκκλησιαστικής τάξης, προσπάθεια εξαπάτησης των πιστών με καλλιέργεια και εκμετάλλευση της θρησκοληψίας τους με κατασκευή «θαυμάτων» («αγυρτεία»), καθώς και άλλων που παραπέμπουν σε οικονομικό σκάνδαλο («απιστία»), όχι μόνο δεν είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά μπήκε ουσιαστικά στο αρχείο άνευ αιτιολογίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόσωπο-κλειδί φαίνεται να ήξερε για τον εφιάλτη της 12χρονης στον Κολωνό

Επικίνδυνα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά

Νέα κλιμάκωση «υπόσχεται» το Κρεμλίνο μετά τους βομβαρδισμούς Πούτιν - Συνεδριάζουν οι G7 για αντίμετρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης