Στη συλλήψη ενός 15χρονου μαθητή, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε και να ξυλοκόπησε συνομήλικό του στην περιοχή της Αργυρούπολης, προχώρησε η αστυνομία.
Ο μαθητής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Το θύμα της επίθεσης, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 7-10-2022 στην Αργυρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 15χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σωματικές βλάβες.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 7-10-2022 στην Αργυρούπολη, o κατηγορούμενος προσέγγισε συνομήλικό του ημεδαπό, τον εξύβρισε και στη συνέχεια του επιτέθηκε με γροθιές στο πρόσωπο.
Το θύμα της επίθεσης, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.