Άγρια συμπλοκή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω: Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έντασης
Άγριος καβγάς μεταξύ του διευθυντή του σχολείου και ενός 16χρονου μαθητή μετά από άτυπη κατάληψη - Ο διευθυντής υποστηρίζει ότι ο ανήλικος τραυματίστηκε επειδή έσπασε με το χέρι του ένα τζάμι
Αργά χθες τη νύχτα, ο 16χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού καθώς καταγγέλλει πως τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.
Μήνυση υπέβαλε και ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπήρξε χειροδικία και ο ανήλικος τραυματίστηκε επειδή έσπασε με το χέρι του ένα τζάμι.
Στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, διακρίνεται το τζάμι του σχολικού συγκροτήματος από το οποίο τραυματίστηκε ο 16χρονος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σε βίντεο του protothema.gr, φαίνεται το ασθενοφόρο την ώρα που φτάνει στο σχολικό συγκρότημα προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία μαθητή.
Λίγη ώρα πριν από τον καβγά, οι μαθητές είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο και έβαζαν κάδους στους διαδρόμους. Αυτή η άτυπη κατάληψη, σύμφωνα με τους καθηγητές του σχολείου, ήταν η αφορμή για όσα ακολούθησαν.
Κλείσιμο
Σήμερα, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς οι καθηγητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας ώστε να εκτονωθεί η ένταση μετά το δυσάρεστο περιστατικό.
Δείτε βίντεο: Άγρια συμπλοκή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω: Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έντασης
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.