Γιώργος Γιαννόπουλος: Σήμερα η νέα δίκη του πρώην ντράμερ για 4 καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών

Γιώργος Γιαννόπουλος: Σήμερα η νέα δίκη του πρώην ντράμερ για 4 καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών

Οι συγκεκριμένες πράξεις φέρονται να τελέστηκαν σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας εις βάρος κοριτσιών κάτω των 14 ετών

drummer-giannopoulos-xr1
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστεί για τέσσερις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών θα καθίσει σήμερα ο μουσικός Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο 69χρονος, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη πρωτοδίκως για άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει το νέο «κατηγορώ» των δικαστών, όπως αυτό αποτυπώνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα. Μάλιστα, η σημερινή δίκη του κατηγορούμενου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ξεκινάει ενώ συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη του για την πρώτη υπόθεση ασέλγειας, για την οποία είχε καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη αλλά βρίσκονταν εκτός φυλακής, καθώς του είχε χορηγηθεί αναστολή.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αρνείται τις νέες κατηγορίες σε βάρος του. Ωστόσο, το βούλευμα αναφέρει ότι ο 69χρονος κατά το χρονικό διάστημα από το 2007 έως το 2015, «ενέργησε άπαξ’ και κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με περισσότερους ανηλίκους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη και τους οποίους του είχαν εμπιστευτεί προσωρινά, για να επιβλέπει και να φυλάσσει οι γονείς τους». Οι συγκεκριμένες πράξεις φέρονται να τελέστηκαν σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας. Εκεί ο μουσικός τον Αύγουστο του 2007, προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 1996) και με αφορμή «παιχνίδια στη θάλασσα, την έβαλε να καθίσει στους ώμους του, για να κάνει βουτιά». Στη συνέχεια, όμως «της έπιασε τα οπίσθια δήθεν για να ισορροπήσει και εντέχνως πέρασε τα δάχτυλά του μέσα από το μαγιό της, χαϊδεύοντας της τα γεννητικά της όργανα».

Σε ό,τι αφορά στην δεύτερη κατηγορία για τον οποία ο μουσικός παραπέμπεται να δικαστεί, αυτή αφορά σε ασέλγεια σε βάρος άλλου ανηλίκου κοριτσιού και πάλι σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας. «Τον Αύγουστο του 2011 προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 1997) την οποία οι γονείς της του είχαν εμπιστευτεί, για να την προσέχει, και με αφορμή παιχνίδια στη θάλασσα, έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της, με σκοπό την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του» αναφέρει χαρακτηριστικά το παραπεμπτικό βούλευμα.

Το ίδιο μοτίβο δράσης περιγράφεται για τον κατηγορούμενο και στην τρίτη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 9χρονης. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη δικογραφία, προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 2003), «και με αφορμή παιχνίδια στη θάλασσα, την έβαζε να καθίσει στους ώμους του, για να κάνει βουτιά, παίρνοντας το χέρι του για να τη σηκώσει, ανάμεσα στα πόδια της, και πιέζοντας την ταυτόχρονα με τρόπο ηδονικό, πάνω από το μαγιό, στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων».

Τέλος, ο προφυλακισμένος μουσικός «σε απροσδιόριστες ημερομηνίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες των ετών 2011 έως 2015 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 2005)», την οποία οι γονείς της του την είχαν εμπιστευθεί για την προσέχει και: «Ι) την έβαζε να καθίσει στα γόνατά του και ο ίδιος έτριβε το γενετικό του μόριο στο σώμα της, ΙΙ) την έβαζε να ξαπλώσει μαζί του σε ώρα που είχε στήσει σε απόμερο σημείο στο κάμπινγκ και με το πόδι της να τον πιέζει πάνω από τα ρούχα του στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων με σκοπό σε αμφότερες τις περιπτώσεις την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του».



Ειδήσεις σήμερα:

Καταρρέουν τα σύνορα του Πούτιν: B' γύρος για την ουκρανική αντεπίθεση, βοήθεια-μαμούθ από τις ΗΠΑ

Σήμερα, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, το τελευταία αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

Καιρός: Υποχωρεί κι άλλο η θερμοκρασία - Πού θα βρέξει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης