Θεσσαλία: Αστυνομικός εξέδιδε πλαστές άδειες για κυνηγετικά όπλα

Θεσσαλία: Αστυνομικός εξέδιδε πλαστές άδειες για κυνηγετικά όπλα

Ο ένστολος είχε εκδώσει τουλάχιστον 13 άδειες πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων, οι οποίες έφεραν πλαστογραφημένες υπογραφές, ή είχαν διορθώσεις ως προς τα συμβαλλόμενα μέρη

Το Κάνσας επέτρεψε την οπλοφορία μέσα στα δημόσια πανεπιστήμια
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε Γραφείο Όπλων υπηρεσίας της Θεσσαλίας και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι εξέδιδε πλαστές άδειες για κυνηγετικά όπλα και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο αριθμό! Ταυτόχρονα, σε βάρος του διατάχθηκε Ε.Δ.Ε., ενώ παραπέμφθηκε και στην ποινική δικαιοσύνη.

Μετά από έρευνα, προέκυψε ότι ο ένστολος είχε εκδώσει τουλάχιστον 13 άδειες πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων, οι οποίες έφεραν πλαστογραφημένες υπογραφές, ή είχαν διορθώσεις ως προς τα συμβαλλόμενα μέρη, είτε κατά την διάρκεια της προανάκρισης δεν βρέθηκαν οι ατομικοί φάκελοι των συμβαλλομένων μερών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο ο αστυνομικός δεν είχε κάνει τις απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες για την παραλαβή και καταχώρισή του, ενώ στο αρχείο εμφανώς πλαστές άδειες αγοράς και κατοχής του, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί. Πλέον, ο αστυνομικός κατηγορείται για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα σενάρια και η απάντηση της Αθήνας στην απόπειρα ενεργοποίησης του Τουρκολιβυκού Μνημονίου

Ποιοι ζηλεύουν την Ιταλίδα; Τα «ξαδέρφια» της Μελόνι στην Ελλάδα

«Βυθισμένη» στο πένθος η Λεκάνη Καβάλας - Πότε θα γίνει η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης