Τρόμος στην Ηλιούπολη με ηδονοβλεψία «τσαντάκια» - Τους έκλεψε ενώ ερωτοτροπούσαν

Τρόμος στην Ηλιούπολη με ηδονοβλεψία «τσαντάκια» - Τους έκλεψε ενώ ερωτοτροπούσαν

Ο ηδονοβλεψίας  όταν είδε το ζευγάρι να έχει στραμμένη την προσοχή του αλλού, πλησίασε το όχημα και άρπαξε την τσάντα της κοπέλας μέσα από το παράθυρο

astynomia-vrady
Τρόμος για ζευγάρι στην Ηλιουπολη από ηδονοβλεψία τσαντάκια. Ο ανώμαλος «μακρυχέρης», αφου παρακολούθησε τα θύματά του, να ερωτοτροπούν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στη συνέχεια άπλωσε το χέρι απο το μισάνοικτο παράθυρο, άρπαξε την τσάνα της γυναίκας και έξαφανίστηκε στο σκοτάδι. Το απίστευτο συμβάν με κεντρικά προσωπα μια 25χρονη φοιτήτρια, τον σύντροφο της και τον «ματάκια - τσαντάκια» σημειώθηκε στις 00:20 της Κυριακής 2 Οκτωβρίου.

Όπως κατέθεσαν τα θύματα στην Αστυνομία, βρίσκοταν στο όχημα Opel Astra, στο πάρκινγκ του γηπέδου «Διάνα» στο τέλος της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου, στην Ηλιούπολη. Ο οδηγος είχε τραβήξει χειρόφρενο και το ζευγάρι βρισκόταν στα πίσω καθίσματα και ερωτοτροπούσε. Μάλιστα, λόγω υψηλών θερμοκρασιών, είχαν αφησει τα παράθυρα μισανοικτα ετσι ωστε να υπάρχει ορατότητα. Αυτό ήταν και το λάθος τους.

Ο ηδονοβλεψίας, που όπως φαίνεται παρακολουθουσε το σκηνικό, όταν είδε οτι το ζευγάρι είχε στραμμένη την προσοχή του αλλού, πλησίασε το opel astra, «γλίστρησε» το χέρι του απο το μισάνοικτο παράθυρο και χωρίς τα θύματα να καταφέρουν να συγκρατήσουν τα πλήρη χαρακτηριστικά του απο θολωμένο τζάμι, άρπαξε την τσάντα της κοπέλας που περιείχε την ταυτοτητα της, το δίπλωμα, το φοιτητικό πάσο, προσωπικά αντικείμενα και 60 ευρώ σε μετρητά και …έγινε κάπνός. Η κοπέλα και ο φίλος της κατηγγειλαν το συμβάν στο Τμήμα της Ηλιούπολης και έδωσαν στους αστυνομικούς οσα στοιχεία κατάφεραν να συγκρατήσουν σε μια προσπάθεια οι αρχές να τον εντοπίσουν και να τον «βάλουν στο χέρι» πριν ξαναχτυπήσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης