Ο μαρτυρικός βίος της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου - Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα

Ο μαρτυρικός βίος της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου - Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα

Οι καταγγελίες, ο Πακιστανός που κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι και οι προειδοποιήσεις - Το protothema.gr αποκαλύπτει λεπτομέρειες της υπόθεσης θρίλερ

mpakogiwrgou-5
Ο μαρτυρικός βίος της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου που βρέθηκε νεκρή, πεταμένη σε ένα στενό δρόμο του κέντρου της Αθήνας, τυλιγμένη με μια κουβερτα, ξεδιπλώνεται μέσα απο την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ο πατέρας της Νίκος και αποκαλύπτει το protothema.gr.

Ο κ. Μπακογιώργος, μέσα απο τις 4 σελίδες της «εξομολόγησης» του η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία μιας υπόθεσης που έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ, περιγράφει άγρια σκηνικά με κεντρικό προσωπο το παιδί του και τη μυστηριώδη κυρία Παγώνα.

Την 55χρονη ενοικιάστρια του διαμερίσματος - κολαστηρίου της οδου Δροσοπούλου στην Κυψέλη, οπου ξυλοκοπούνταν και εκδιδόταν η νεαρη μητέρα μέχρι να βρεθει, στις 7 Οκτωβρίου του 2021, νεκρή και μια άλλη γυναίκα μεγαλύτερης σε ηλικία, συνταξιούχος, η οποία ήταν μονίμως τραυματισμένη γιατί συμφωνα με μαρτυρίες την έριχναν στις ρόδες αυτοκινήτων σε σκηνοθετημένα τροχαία που ξεψύχησε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

pateras-kori-1
Ο πατέρας της Φαίης Νίκος Μπακογιώργος


Μια σπαρακτική περιγραφή που ξεδιπλώθηκε στις 11:20 της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου 2021 στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και βγαίνει μέσα απο την πονεμένη ψυχή του πατερα για το δύστυχο παιδί του που έπεσε στα νύχια προσώπων τα οποια την κακοποιούσαν και έβγαζαν χρήματα, ρίχνοντάς την στην πορνεία για να φθάσουν, όπως ολα δείχνουν, να την «τελειώσουν» οταν πια δεν τους ήταν χρήσιμη.

Κλείσιμο
Ο συγγραφέας- ερευνητής κ. Χάρης Βεραμόν, ο οποίος τρέχει τις ερευνες και χάρη στην επίμονη προσπάθειά του εντοπίστηκαν σημαντικοί μάρτυρες - κλειδιά που θα φωτίσουν την υπόθεση και η ποινικολόγος κυρία Βούλα Δημητριάδου που κινεί τις νομικές διαδικασίες, μιλούν ξεκάθαρα για μια δολοφονία με οικονομικά κίνητρα απο κυκλώματα που πρέπει οι αρχες να αποκαλύψουν.

pateras-kori-2
Ο ερευνητής Χάρης Βεραμόν


Μάλιστα ο πατέρας, περιγράφει την αινιγματικη κυρία Παγώνα ως το πρόσωπο που έπαιζε καθοριστικο ρόλο στην ζωή της Φωτεινης που οπως λέει την χειραγωγούσε και η κοπέλα την φοβόταν. Εντύπωση δε προκαλεί η περιγραφή που δίνει για την 55χρονη λέγοντας χαρακτηριστικά πως ενώ παρουσιαζόταν ως δικηγόρος, το παρουσιαστικο της - φορούσε παντελόνι φόρμας και απο πάνω φουστα και φούτερ με κουκουλα- παρέπεμπε σε Ρομά. «Τότε συνάντησα για πρώτη φορά την Παγώνα. Εξεπλάγην, διότι στο τηλέφωνο μου είχε συστηθεί ως δικηγόρος και η εμφάνιση της παρέπεμπε σε φυλή των Ρομά, και προφανώς ουδεμία σχέση είχε με δικηγόρο….». Μάλιστα, αναφέρεται και στην περίργη συμπεριφορά της συζύγου, της κόρης του οι οποίες ενώ περίμεναν στο Τμήμα να αναγνωρίσουν τη νεκρή κοπέλα, του είπαν «Πρόσεξε τι θα πείς. Αν βγουν ολα στη φόρα θα βρούμε μεγάλο μπελά…» αλλα και της κυρίας Παγώνας που τον κάλεσε στο τηλέφωνο λεγοντας του να μην πει τίποτα στην Αστυνομία γιατί «θα το ερευνήσουμε εμείς το θέμα, θα βάλω τους δικούς μου να ψάξουμε και θα βρούμε την άκρη».

pateras-kori-dikigoros
Η ποινικολόγος Βούλα Δημητριάδου


Όλη η κατάθεση του πατέρα: «Η πρώην σύζυγος μου και ο Πακιστανός με το ψευδώνυμο «Ζήκος»

Ξεκινώντας την περιγραφή του ο πατέρας αναφέρεται στο χωρισμό του με τη συζυγό του και το δρόμο που εκείνη τράβηξε με τις δύο κόρες της: «Είμαι ο πατέρας της Μπακογιώργου Φωτεινής του Νικόλαου και της Μαρίας γεννηθείσας στις 26/1/ 1998 στο Μαρούσι. Με την σύζυγό μου Μαρία, είμαστε σε διάσταση εδώ και περίπου πέντε χρόνια και εκτός από την Φωτεινή έχουμε κι άλλη μία κόρη την Μπακογιώργου Αικατερίνη γεννηθείσα το 2000 στο Μαρούσι. Διαμέναμε όλοι μαζί στην Καλογρέζα. Το 2012 απολύθηκα από την εργασία μου και δημιουργήθηκαν οικονομικά προβλήματα και προστριβές με τη σύζυγό μου. Καταλήξαμε σε διάσταση και δεν έχουμε διαζύγιο λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Εγώ έφυγα απ’το σπίτι και διαμένω μέχρι σήμερα στο πατρικό μου. Όταν μέναμε μαζί, η σύζυγός μου δουλεύε εθελοντικά χωρίς να πληρώνεται στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί γνώρισε έναν υπήκοο Πακιστάν, τον οποίο γνώρισα και εγώ, που τον φώναζαν με το ψευδώνυμο «Ζήκο» και δούλευε κι αυτός στο ιατρείο και έκανε τον διερμηνέα.

Μας επισκεπτόταν στο σπίτι και ερχόταν με κάποιους φίλους του, ο ένας λεγόταν Μαχμούτ και ο άλλος Ρεζβάν, χωρίς να ξέρω εάν τα πραγματικά τους ονόματα ήταν αυτά. Αυτοί οι δύο δεν είχαν σχέση με το ιατρείο αλλά ήταν φίλοι με τον «Ζήκο».

Γέννησε άστεγη

«Αν θυμάμαι καλά, το καλοκαίρι του 2017, τους έκαναν έξωση διότι δεν πλήρωναν το ενοίκιο και κατέληξαν άστεγες. Η Φωτεινή όμως μετακόμισε και έμενε με τον Ρεζβάν με τον οποίο είχε συνάψει σχέση και ήταν έγκυος και αργότερα έμαθα ότι το παιδί ήταν του Ρεζβάν. Έμεναν σε κάποιο στενό στον Άγιο Νικόλαο στην οδό Αχαρνών, χωρίς να ξέρω την ακριβή διεύθυνση. Δεν ήθελα να τις αφήσω μόνες και επειδή η σύζυγος μου, είχε τσακωθεί με τη μητέρα μου και δεν μπορούσε να μείνει στο πατρικό μου, τα βράδια κοιμόμουν μαζί τους στο δρόμο. Η Φωτεινή γέννησε το πρώτο παιδί της όσο ήταν άστεγη. Η Φωτεινή δήλωσε στο νοσοκομείο «Έλενα» που γέννησε ότι ήταν άστεγη και όχι την διεύθυνση που έμενε με τον Ρεζβάν, δεν ξέρω το λόγο και γι’ αυτό δεν της έδωσαν το παιδί και φιλοξενείται το παιδί στο ίδρυμα «Μητέρα» στους Αγίους Αναργύρους. Το παιδί χωρίς να ξέρω αν είναι βαπτισμένο το φωνάζουνε Μαρία, η κόρη μου το επισκεπτόταν καθημερινά και είχα πάει και εγώ μερικές φορές».

Οι καταγγελίες και ο Πακιστανός που κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι

«Τον Δεκέμβριο του 2017, πήρα κάποια χρήματα από επίδομα και ενοικίασα στο όνομα της κόρης μου Φωτεινής, ένα σπίτι στο Γαλάτσι, αν θυμάμαι καλά στην οδό Φλέμινγκ. Κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι μπόρεσε η Φωτεινή να πάρει το παιδί από το ίδρυμα. Όλοι μαζί έμεναν στο σπίτι που της νοίκιασα στο Γαλάτσι. Εκεί έμειναν για περισσότερο από ένα χρόνο και σε αυτό το χρονικό διάστημα, το έτος 2018, η Φωτεινή γέννησε και δεύτερο παιδί, την Αγάπη κι αυτό όπως μου είχε πει ίδια, ήταν με τον Ρεζβάν, αν και αργότερα η Παγώνα, δεν ξέρω άλλα στοιχεία της, η γυναίκα που τους βοηθούσε, μου είπε ότι η Αγάπη είχε άλλον πατέρα. Με την Φωτεινή είχα πολύ καλή σχέση και με επισκεπτόταν συχνά. Αφού είχε αποκτήσει και τα δυο παιδιά, μου εκμυστηρεύτηκε ότι η μάνα της δεν ήταν καλά και αυτό που δεν μπορούσε να αντέξει ήταν ότι ερχόταν ο «Ζήκος» το σπίτι τα βράδια, είχαν ερωτική σχέση και κυκλοφορούσε γυμνός μέσα στο σπίτι. Επίσης μου είπε ότι είχαν γίνει δύο καταγγελίες, μία από την σπιτονοικοκυρά και μία από έναν Πακιστανό τον οποίο δεν γνώριζε, για κακοποίηση των παιδιών της. Την ρώτησα να μου πει τι είχε γίνει και ότι όλη γειτονιά της κακολογούσε γιατί φωνάζουν δυνατά, βρίζόντουσαν μεταξύ τους, φώναζαν στα παιδιά τους και είχε ανατεθεί σε κοινωνικό λειτουργό του Δήμου Γαλατσίου μέσω της Εισαγγελίας η επιτήρηση της Φωτεινής για τα παιδιά».

Η «δικηγόρος» κυρία Παγώνα

«Κάποια στιγμή όσο έμεναν στο Γαλάτσι, με κάλεσε από ένα κινητό τηλέφωνο η Παγώνα, τότε την γνώρισα αλλά μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο και δεν την είχα συναντήσει ποτέ. Μου είπε ότι ήταν συνταξιούχος δικηγόρος και είχε έναν Αλβανό οδηγό και αυτός είχε δει την Φωτεινή έξω απ’ το κατάστημα Έβερεστ στο Γαλάτσι, σε κατάσταση μέθης, μαζί με δύο ηλικιωμένους που προσπαθούσαν να την «φορτώσουνε» στο αυτοκίνητο τους και αυτός τους απέτρεψε. Ενημέρωσε την Παγώνα και έτσι έγινε η γνωριμία της Παγώνας με την Φωτεινή. Προσφέρθηκε να την βοηθήσει κι αυτή και την πρώην γυναίκα μου και την άλλη κόρη μου. Έκτοτε μιλήσαμε πολλές φορές στο τηλέφωνο για την Φωτεινή και τα παιδιά μου ζητούσαν συνέχεια λεφτά κι αυτή και η κόρη μου. Όταν η Φωτεινή με επισκεπτόταν, την έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο η Παγώνα και την ήλεγχε για το που βρισκόταν, την ρωτούσε που ήταν, τι ώρα θα γυρνούσε και ξεπερνούσε τα όρια του ενδιαφέροντος και η συμπεριφορά της Φωτεινής, όταν την καλούσε η Παγώνα, μου έδειχνε ότι φοβόταν. Όταν με έπαιρνε η Παγώνα, μου έλεγε στο τηλέφωνο οτι η Φωτεινή π….. με διάφορους αλλοδαπούς και γι’ αυτό την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο για την ελέγχει. Κάποια στιγμή τους έκαναν έξωση από το σπίτι στο Γαλάτσι γιατί δεν πλήρωναν το ενοίκιο και η Φωτεινή μου είπε ότι νοικιάσανε σπίτι κάπου στην πλατεία Αμερικής, χωρίς όμως να μου πει, αν και την είχα ρωτήσει επανειλημμένα την διεύθυνση. Η Παγώνα μου είπε στο τηλέφωνο ότι φιλοξενούσε μόνο την Φωτεινή στο σπίτι της για δύο χρόνια περίπου. Και οι δύο μου κόρες και η Παγώνα μου είπαν ότι η πρώην σύζυγός μου κακοποιούσε τις κόρες μου. Τους φώναζε και τις χτυπούσε για να πάνε να φέρουν λεφτά. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της όμως όταν μιλούσα με την Φωτεινή και της έλεγα να δώσει το τηλέφωνό στην μητέρα της για να μιλήσουμε, πάντα υπήρχε μια δικαιολογία για να μην μιλήσουμε»

mpakogiwrgou-2
Φωτογραφία με έντονα σημάδια στο πρόσωπο από ξυλοδαρμό
pateras-kori-4


Φωτογραφίες που σοκάρουν

«Το καλοκαίρι, αρχές Ιουνίου 2021, η Παγώνα μου έστειλε στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή Viber φωτογραφίες της Φωτεινής με εμφανέστατά χτυπήματα στο πρόσωπο, στα χέρια και τα πόδια και μου είπε ότι την Φωτεινή την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και την πήγαν στο νοσοκομείο Λαικό και είχαν κάνει μήνυση σε βάρος ηλικιωμένου μεθυσμένου οδηγού. Μίλησα με την Φωτεινή και μου επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Παγώνας. Η άλλη μου κόρη Κατερίνα και η Παγώνα μου έλεγαν στο τηλέφωνο οτι η Φωτεινή έκανε χρήση ναρκωτικών, Πάντα υπήρχε μια δικαιολογία για να μην μιλήσουμε. Το καλοκαίρι, αρχές Ιουνίου 2021, η Παγώνα μου έστειλε στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή Viber φωτογραφίες της Φωτεινής με εμφανέστατά χτυπήματα στο πρόσωπο, στα χέρια και τα πόδια και μου είπε ότι την Φωτεινή την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και την πήγαν στο νοσοκομείο λαϊκό και είχαν κάνει μήνυση σε βάρος ηλικιωμένου μεθυσμένου οδηγού. Μίλησα με την Φωτεινή και μου επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Παγώνας. Η άλλη μου κόρη Κατερίνα και η Παγώνα μου έλεγε στο τηλέφωνο τη Φωτεινή έκανε χρήση ναρκωτικών, Κοιμόταν συνέχεια και γι’ αυτό δεν τις είχαν εμπιστοσύνη. Τελευταία φορά που συνάντησα τις κόρες μου, ήταν το Πάσχα του 2021 και έκτοτε είχαμε μόνο τηλεφωνικές επικοινωνίες. Τον Σεπτέμβριο του 2021 έμαθα απο την Κατερίνα και την Παγώνα ότι μια μέρα η Φωτεινή κοιμόταν και η Μαρία βγήκε στο μπαλκόνι και κινδυνεύσε να πέσει κάτω, αλλά την αντιλήφθηκαν οι γείτονες και κάλεσαν την Αστυνομία. Η Φωτεινή, η Κατερίνα και η Παγώνα, μου έλεγαν ότι η Φωτεινή είχε κανονίσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού», να δώσει τα παιδιά μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά και μετά θα τα έπαιρνε πίσω. Η Φωτεινή και η Κατερίνα και η Παγώνα μου έλεγαν ότι δεν περνούσαν καλά με τη μάνα τους, είχαν συνεχώς καυγάδες, λογομαχίες αλλά φοβόταν μήπως της έπαιρναν τα παιδιά»

Η εξαφάνιση και το τετ- α-τετ με την κυρία Παγώνα

«Βραδινές ώρες της 8/10/21,μου τηλεφώνησε η Κατερίνα και η πρώην σύζυγός μου και μου είπαν ότι στις 20:09 ενώ έντυναν τα παιδιά για να βγουν βόλτα, η Φωτεινή εντελώς ξαφνικά άνοιξε την πόρτα και φύγε απ’το σπίτι. Τη ρώτησα πως δεν κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και χάθηκε, εφόσον πάντα ισχυριζόντουσαν ότι ήταν ναρκομανής και σε ληθαργική κατάσταση. Η απάντηση τους ήταν ότι δεν πρόλαβαν γιατί ήταν με τα παιδιά. Θεώρησαν ότι θα επέστρεφε καθώς δεν είχε πάρει τίποτα μαζί της και τους είπα να πάνε στην Αστυνομία. Μου είπαν ότι είχαν πάει στην Αστυνομία και τους είχαν πει ότι έπρεπε να περάσουν 48ώρες επειδή ήταν ενήλικη. Στις 10/10/ 2021, πήγε η πρώην σύζυγός μου και έκανε δήλωση εξαφάνισης, όπως μου είπε. Στις 20/11/ 2021, αν θυμάμαι καλά μου τηλεφώνησαν από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης και μου ζήτησαν να πάω στο Τμήμα για να αναγνωρίσω μια κοπέλα που είχε βρεθεί στην Ομόνοια. Ο αστυνομικός που με κάλεσε μου είπε ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο η πρώην σύζυγός μου και κάλεσαν εμένα στο σταθερό τηλέφωνο της οικίας μου. Συμφώνησα και λίγο πριν ξεκινήσω κάλεσα την κόρη μου στο τηλέφωνο. Εκείνη ισχυρίστηκε ότι βρισκόντουσαν όλες μαζί στην Κηφισιά στο σπίτι που δούλευε η πρώην σύζυγός μου. Η κόρη μου με κάλεσε κατ’ επανάληψη στο τηλέφωνο ρωτώντας με συνεχώς που βρισκόμουν. Στο τέλος μου είπε πριν πάω στο τμήμα να συναντηθούμε στην πλατεία Αμερικής για να τα πούμε. Τελικά όταν την συνάντησα στην πλατεία Αμερικής, εκτός από την κόρη μου και την πρώην σύζυγό μου, ήταν μαζί τους και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 55 με 60 ετών, κανονικής σωματικής διάπλασης, φορούσε ανοιχτόχρωμη φόρμα γυμναστικής και από πάνω φούστα και φούτερ γυμναστικής, είχε κοτσίδα τα μαλλιά, μία μελαχρινή και μου συστήθηκε ως Παγώνα και άλλη μια γυναίκα που μου συστήθηκε ως Βίκυ. Τότε συνάντησα για πρώτη φορά την Παγώνα. Εξεπλάγην, διότι στο τηλέφωνο μου είχε συστηθεί ως δικηγόρος και η εμφάνιση της παρέπεμπε σε φυλή των Ρομά, και προφανώς ουδεμία σχέση είχε με δικηγόρο. Μου είπαν να μην πάω στο Τμήμα γιατί είχαν ήδη πάει και η κοπέλα που είχε βρεθεί δεν ήταν η Φωτεινή. Δεν τους έδωσα σημασία και πήγα στο Τμήμα. Πράγματι η κοπέλα που είχε βρεθεί δεν ήταν η Φωτεινή.

Η αναγνώριση: «Πρόσεξε τι θα πεις. Αν βγουν ολα στη φόρα θα βρούμε μεγάλο μπελά…»

«Στις 24/11/ 2021, ενημερώθηκα από τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης ότι η κόρη μου είχε βρεθεί νεκρή στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Το ίδιο βράδυ πήγα στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, μαζί με την πρώην σύζυγό μου και την κόρη μου και όταν περίμεναμε έξω απ’ το τμήμα, αυτές μου είπαν «πρόσεχε τι θα πεις θα βγουν όλα στη φόρα». Απάντησα «τι εννοείτε να προσέξω τι θα πω;». Και μου απάντησαν «πρόσεξε τι θα πεις, θα βγουν όλα στη φόρα και θα βρούμε μεγάλο μπελά». Λίγο αργότερα δεν θυμάμαι αν κάλεσα την Παγώνα ή κάλεσε αυτή και μου είπε να μην πω τίποτα «θα το ερευνήσουμε εμείς το θέμα, θα βάλω τους δικούς μου να ψάξουμε και θα βρούμε την άκρη». Μόλις μου είπε αυτό, δεν της απάντησα, έδωσα το τηλέφωνό στην κόρη μου και τους ρώτησα αν είχαν να φοβηθούν κάτι και να κρύψουν. Μου απάντησαν ότι «θα βγουν όλα στη φόρα θα γίνουμε ρεζίλι». Στο Τμήμα έδωσα δείγμα βιολογικού υλικού, για να γίνει σύγκριση βιολογικού υλικού με την κόρη μου, διότι όταν βρέθηκε στις 10:50 ώρα περίπου 8/10/ 2021 είχε καταχωρηθεί ως αγνώστων στοιχείων. Τότε έμαθα ότι η κόρη μου είχε εξαφανιστεί την 20:00 ώρα της 7/10/ 2021 και όχι στις 8/10/21 όπως μου είχαν πει. Τότε απευθύνθηκα στην πρώην σύζυγό μου ζητώντας εξηγήσεις κι αυτή μου είπε ότι μάλλον έκανε λάθος. Λίγες μέρες αργότερα με κάλεσε η κόρη μου και μου έδωσε στο τηλέφωνο την πρώην σύζυγό μου γιατί ήθελε να μου μιλήσει. Μου είπε ότι είχε μάθει κάτι για το παιδί και μου ανέφερε τον Ρεζβάν, όμως της είπα «άφησε ήσυχο το παιδί εκεί που είναι» και έτσι έκλεισα το τηλέφωνο και έκτοτε δεν απαντάνε όταν τις καλώ. Θεωρώ υπεύθυνη την πρώην σύζυγό μου για ό,τι συνέβη στην κόρη μου, διότι την κακοποιούσε και την εξευτέλιζε. Αυτή την συμπεριφορά είχε και πριν χωρίσουμε και είχαμε τσακωθεί πολλές φορές γι’ αυτό.

Ερώτηση: Τι εννοούσαν η κόρη σου και η πρώην σύζυγός σου όταν σου έλεγαν ότι θα βγουν όλα στη φόρα;
Απόκριση: Δεν ξέρω τι εννοούσαν και δεν κατάλαβα.
Ερώτηση: Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις; Απόκριση: Ναι, η πρώην σύζυγός μου και η κόρη μου ήξεραν τα πάντα για την Φωτεινή και γνωρίζουν και τους Πακιστανούς. Τέλος, θέλω να προσθέσω ότι και η μικρή μου κόρη και ένα γιο ηλικίας περίπου δύο ετών, με πατέρα Πακιστανό και τα τρία παιδιά είναι σε ίδρυμα ύστερα από παρέμβαση του Ευαγγελία. Σας εγχειρίζω τέσσερις φωτογραφίες στην εφαρμογή Viber που μου έστειλε η Παγώνα με τον τραυματισμό της κόρης μου. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».


Ειδήσεις σήμερα

Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη - Το εύρημα στα 90 μέτρα βάθος

«Αρχιστράτηγος» ο Πούτιν, ανένδοτοι οι αντιφρονούντες - Έρχεται δεύτερη ουκρανική αντεπίθεση - αστραπή

Άνοιξαν οι κάλπες στην Ιταλία - Με κομμένη την ανάσα η Ευρώπη για την άνοδο της ακροδεξιάς στην εξουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης