Κορινθία: Θρήνος με τον θάνατο πρώην μοντέλου - Είχε κλειστεί στον εαυτό της τα τελευταία 2 χρόνια

Κορινθία: Θρήνος με τον θάνατο πρώην μοντέλου - Είχε κλειστεί στον εαυτό της τα τελευταία 2 χρόνια

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κορινθία - Τη Δευτέρα πέθανε ο παππούς της, ενώ η μητέρα της δίνει μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο 

korinthia_nekri_xr
Θλίψη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας από τον ξαφνικό θάνατο της 43χρονης Χρύσας Πρωτόπαπα - Μπενίκου για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι της.

Την 43χρονη, η οποία στα νεανικά της χρόνια είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο για γνωστούς σχεδιαστές μόδας της εποχής, εντόπισε νεκρή μια από τις γυναίκες που είχαν αναλάβει την φροντίδα της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η 43χρονη τα τελευταία τουλάχιστον δυο χρόνια είχε κλειστεί στον εαυτό της, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι φορές που είχε βγει από το σπίτι της.

Την συντήρηση της είχαν αναλάβει κάποιες οικογενειακές της φίλες, που ζουν στην ίδια γειτονιά με εκείνη στους Αγίους Θεοδώρους, πηγαίνοντας της καθημερινά φαγητό και φροντίζοντας για την καθαριότητα της. Έτσι μια από αυτές χθες το μεσημέρι την επισκέφτηκε και την βρήκε χωρίς σφυγμό.

Η γυναίκα αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ ενημέρωσε και τους θείους της 43χρονης που ζουν στην Αμερική. Εκείνοι ήταν που ανέλαβαν να έρθουν σε επαφή με το γραφείο τελετών για την κηδεία της που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι.

Τα πραγματικά αίτια για τον θάνατο της 43χρονης θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στην σορό της από ιατροδικαστή στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου έχει μεταφερθεί.

Κλείσιμο
Τραγική ειρωνεία την περασμένη Δευτέρα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ο παππούς της 43χρονης, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Μεταξά» παλεύοντας με τον καρκίνο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την 43χρονη ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ο αδελφός της, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκτόνησε κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην Κύπρο. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα η οικογένεια να βυθιστεί για πάντα στο πένθος και να μην καταφέρει ποτέ ξανά να σταθεί στα πόδια της.

Όπως λέγεται στην γειτονιά των Αγίων Θεοδώρων τραγικό θάνατο είχε βρει και ο πατέρας της Χρύσας Πρωτόπαπα καθώς είχε σκοτωθεί σε τροχαίο με την μηχανή του.

Το τελειωτικό χτύπημα για την ψυχολογία της ήρθε σε συνδυασμό με την αρρώστια της μητέρας της, η οποία όσο ζούσαν μαζί υπήρξε η μοναδική της παρέα, αλλά και το στήριγμα της. Λέγεται πως πριν δυο εβδομάδες και αυτό μένει να αποδειχτεί, πως η 43χρονη είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για σήμερα ενώ η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καλοκαίρι» μέχρι το Σάββατο - Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς

Η βιομηχανία όπλων Καλάσνικοφ ανακοινώνει πωλήσεις-ρεκόρ το 2022

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης