Ευρυτανία: Ντοκουμέντο με τη 48χρονη να οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών την ημέρα που εξαφανίστηκε

Ευρυτανία: Ντοκουμέντο με τη 48χρονη να οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών την ημέρα που εξαφανίστηκε

Η 48χρονη Ευρυδίκη φαίνεται να οδηγεί προς τη γέφυρα Τατάρνας

euritania_3
Στο «φως» ντοκουμέντο με τη 48χρονη Ευρυδίκη στην Ευρυτανία να οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Όπως μετέδωσε το Star, φαίνεται η Ευρυδίκη να οδηγεί προς τη γέφυρα Τατάρνας. Είναι από την ημέρα της εξαφάνισης και όπως φαίνεται, η ώρα είναι μία και δώδεκα. Σημειώνεται πως το ντοκουμέντο αυτό είναι στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών.

autokinito



Κλείσιμο
euritania-autokinito-


Επίσης, το Star έδειξε ντοκουμέντα από τις έρευνες που έκανε το sonar του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη λίμνη των Κρεμαστών και δείχνουν τη μορφή που εντόπισε το ρομπότ.

star-euritania


Σημειώνεται πως οι έρευνες στη λίμνη επικεντρώνονται σε ένα σημείο περίπου στη μέση της γέφυρας Τατάρνας. Το ύψος της γέφυρας σε εκείνη την καμάρα είναι 196 μέτρα ενώ το εύρημα βρίσκεται 90 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

«Ήταν περίπου κάτω από το σημείο ακριβώς από οπού υποτίθεται ότι έπεσε αν έπεσε μονή της. Αν λοιπόν δεν ανέβουν στον βυθό δε θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν το αντικείμενο το οποίο εμείς μπορέσαμε και σονάραμε» λέει ο Αντώνης Αυγερινός, πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στο μεταξύ, αύριο το πρωί υποβρύχιο drone τελευταίας τεχνολογίας θα σκανάρει τον βυθό της λίμνης των Κρεμαστών συνδράμοντας στο έργο των έμπειρων δυτών, ωστόσο οι δύτες που και σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν έρευνες, μέχρι στιγμής βρίσκουν μόνο κορμούς στον πυθμένα. 

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Marc: Μπροστά με 8,7 μονάδες η Νέα Δημοκρατία, στο 48,5% η αποδοχή Μητσοτάκη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στέλνει στρατό ο Πούτιν στα σύνορα με τη Γεωργία - Θέλει να σταματήσει τους στρατεύσιμους που σπεύδουν να φύγουν

Κακοκαιρία «Bogdan»: Μήνυμα του 112 στη Δυτική Ελλάδα - «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης