Συνελήφθη ο πατέρας των τριών αδελφών που την περασμένη Πέμπτη κατήγγειλαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τους γονείς τους για ενδοοικογενειακή βία με αφορμή το επεισόδιο παράνομης κατακράτησης στο πλυσταριό.
Το πρωί της Δευτέρας (26/9), σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet ο πατέρας των κοριτσιών φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της 24χρονης κόρης του και στη συνέχεια διέφυγε από το σπίτι για να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης της Αστυνομίας Λάρισας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν τα τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια έψαχναν ένα προσωπικό τους φάκελο στο σπίτι που μένουν μαζί με τους γονείς τους. Το γεγονός αυτό «πυροδότησε» την οργή του πατέρα που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι. Άρχισε να βρίζει τις κόρες του και στη συνέχεια χειροδίκησε στην 24χρονη.
Να θυμίσουμε ότι όπως κατήγγειλαν οι τρεις αδερφές κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου την περασμένη Πέμπτη, όταν η μητέρα τους δικάζονταν για την παράνομη κατακράτηση στο πλυσταριό, δέχονταν σωματική και λεκτική βία από τους γονείς τους από νηπιακή ηλικία.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV