Πήγαν να του πάρουν την άδεια ταξιτζή και τραυμάτισε αστυνομικό

Πήγαν να του πάρουν την άδεια ταξιτζή και τραυμάτισε αστυνομικό

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο επαγγελματίας οδηγός έπεσε πάνω στον αστυνομικό με το αυτοκίνητό του και τον τραυμάτισε ελαφρά

xeiropedes
Με πρωτοφανή τρόπο αντέδρασε ένας επαγγελματίας οδηγός στο αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας, το πρωί της Κυριακής, όταν ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου πήγε στην πιάτσα των ταξί όπου περίμενε πελάτες για να του πάρει το δίπλωμα οδήγησης.

Για τον ταξιτζή υπήρχε σήμα ότι είχε καταγραφεί από ραντάρ να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στην περιοχή της Αθήνας και έπρεπε να του αφαιρεθεί για δύο μήνες η άδεια οδήγησης, όπως προβλέπεται από τον Κ.Ο.Κ.. Όταν, όμως, ο αστυνομικός τον εντόπισε την στιγμή που είχε επιβιβάσει έναν τουρίστα για να τον μεταφέρει σε κοντινή περιοχή και του ζήτησε το δίπλωμα, αυτός πάτησε γκάζι.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε πάνω στον αστυνομικό με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να τον τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά! Στο αεροδρόμιο επικράτησε πανικός, με άλλους αστυνομικούς να τρέχουν για να συλλάβουν τον ταξιτζή που θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν «πήγε διακοπές στην κρυφή εξοχική του έπαυλη» αφού ανακοίνωσε την επιστράτευση

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Υπερπτήσεις από UAV πάνω από την Κίναρο

Εβδομάδα πληρωμών για όλα τα Ταμεία, ποιοι συνταξιούχοι θα δουν χρήματα πρώτοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης