Ηλεία: Σε δύο υπόπτους στρέφονται οι αρχές για τη δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία

Ηλεία: Σε δύο υπόπτους στρέφονται οι αρχές για τη δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία

Οι αντιφάσεις σε καταθέσεις και οι πληροφορίες από την Εφύρα «οδηγούν» τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση

ilia-dolofonia
Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα Δευτέρα (26/09) από την στυγερή δολοφονία του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Εφύρα της Ηλείας με την αστυνομία να διαθέτει ενδείξεις αλλά οχι αποδείξεις για την σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Oι αντιφάσεις που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί σε ορισμένες από τις καταθέσεις ατόμων που πέρασαν τα τελευταία 24ωρα πάνω από μια φορά από το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας αλλά και πληροφορίες που έχουν συλλέξει από το χωριό, έχουν κάνει τις αρχές, σύμφωνα με το patrisnews.com, να στρέψουν την προσοχή τους σε τουλάχιστον δύο υπόπτους.

Το γεγονός πως το φονικό «όπλο» με το οποίο ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τον 68χρονο δεν έχει βρεθεί ακόμα - χωρίς να αποκλείεται αυτό να μην συμβεί ποτέ αν αν έχει καταστραφεί - αλλά και η απουσία στοιχείων από το σπίτι του εγκλήματος, αφού ο αδελφός του θύματος καθάρισε τα πάντα μη μπορώντας, όπως είπε, να βλέπει τα αίματα, έχουν «δέσει» τα χέρια της Αστυνομίας που ψάχνει άλλους τρόπους για να εξιχνιάσει το έγκλημα.

Δεν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό

Από την έρευνα που διενεργήθηκε τόσο στο οικόπεδο που βρίσκεται το ελαιοτριβείο και το οίκημα στο οποίο διέμενε ο αδικοχαμένος συνταξιούχος, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν κάμερες, προκειμένου να διαφανεί κάποια ύποπτη κίνηση το μοιραίο βράδυ.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι, το οποίο έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά στην Αθήνα αλλά και της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου σε συγκεκριμένα άτομα που η Αστυνομία κρίνει αναγκαίο, οι καταθέσεις συνεχίζονται.

Από το ΑΤ Ήλιδας, έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες πάνω από 20 άνθρωποι προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, κάποιοι εκ των οποίων αρκετές φορές, όπως για παράδειγμα, ο αδελφός του 68χρονου που ήταν αυτός που τον είδε νεκρό αλλά και ο ανιψιός του που ήταν αυτός που κάλεσε την Αστυνομία αφού είναι λογικό, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την υπόθεση και μπορεί να βοηθήσει με την στάση του τις Αρχές να είναι αυτοί.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστράτευση-παρωδία: Ηλικιωμένοι έφεδροι, μαίες και σάπια καλάσνικοφ για το Ντονμπάς

Νεκρός μετά από καυγά σε παμπ ο θρύλος του σερφ Κρις Ντέιβιντσον

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις, δεν θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί ξεφτίλες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης