Επεισόδια ξέσπασαν στη Νίκαια μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Από τη μανία των αγνώστων δεν γλίτωσαν και τα ακυρωτικά μηχανήματα στο μετρό Νίκαιας, τα οποία υπέστησαν σοβαρές η ζημιές. Τα επεισόδια σταμάτησαν περίπου στις 10 το βράδυ.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το μετρό στη Νίκαια:
Σύμφωνα πληροφορίες, νωρίτερα, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους κινήθηκαν στα στενά καιτότε άρχισαν τα επεισόδια με φωτιές και αναποδογύρισμα κάδων. Ομάδα αγνώστων, πέταξε πέτρες ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με κρότου λάμψης.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.