Ρόδος: Νεκρή στην καμπίνα της βρέθηκε 48χρονη επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου
«Φως» στα αίτια θανάτου της γυναίκας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή
Νεκρή στην καμπίνα κρουαζιερόπλοιου, βρέθηκε 48χρονη επιβάτιδα το πρωί της Παρασκευής (16/9).
Το πλοίο κατέπλευσε στον λιμένα της Ρόδου, από όπου η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, για το θάνατο 48χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος στην καμπίνα της, εντός Κ/Ζ πλοίου.
Το ως άνω πλοίο κατέπλευσε στον λιμένα Ρόδου, από όπου η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.