Κρήτη-Χανιά: Ο 52χρονος είχε παρελθόν στην κακοποίηση των παιδιών του - Απειλούσε γείτονες για να μην τον καταγγείλουν

Κρήτη-Χανιά: Ο 52χρονος είχε παρελθόν στην κακοποίηση των παιδιών του - Απειλούσε γείτονες για να μην τον καταγγείλουν

Ο 52χρονος επιτέθηκε και σε γείτονά του μέσα στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο οδηγήθηκε μετά τον ξυλοδαρμό της κόρης του

kakopoisi-paidiou-kriti
Στοιχεία που προκαλούν σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επιθετική συμπεριφορά του 52χρονου πατέρα ενάντια στα τρία ανήλικα παιδιά του, την σύζυγό του αλλά και τον γείτονά του στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 52χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη από τις αστυνομικές αρχές οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθούν ποινικές διώξεις ενώ οι αρχές έχουν λάβει καταθέσεις τόσο από τα μέλη της οικογένειάς του όσο και από τους κατοίκους της περιοχής με όλους να μιλούν για έναν επιθετικό άνδρα που συνεχώς βιαιοπραγούσε άγρια ενάντια στα παιδιά του.

Χανιά: Με κομμάτι ξύλου έδερνε την κόρη του στο μπαλκόνι

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες όλη η γειτονιά της Νέας Χώρας στο κέντρο των Χανίων.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης το απόγευμα της Τετάρτης και όταν άργησε λίγη ώρα να επιστρέψει από το σχολείο ξέσπασε άγριος καβγάς με την ίδια να βγαίνει στο μπαλκόνι και τον 52χρονο πατέρα της να παίρνει ένα κομμάτι ξύλου και να αρχίσει να την χτυπάει στο σώμα και το κεφάλι, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας (13 και 4 ετών) αλλά και η 41χρονη μητέρα.

Ένας 65χρονος γείτονας που έγινε μάρτυρας αυτού του περιστατικού δεν άντεξε και ειδοποίησε την αστυνομία ενώ αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του 52χρονου για να βοηθήσει την 17χρονη που εκλιπαρούσε για βοήθεια. Το αποτέλεσμα ήταν ο 52χρονος πατέρας να επιτεθεί και στον γείτονα τόσο λεκτικά όσο και σωματικά.

Χανιά: Η επίθεση του 52χρονου μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν αρχικά τον 52χρονο ενώ οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και τους υπόλοιπους – την 17χρονη με τα αδέρφια της, την μητέρα και τον γείτονα.

Κλείσιμο
Η υπόθεση όμως δεν είχε τελειώσει εκεί. Ο γαμπρός του 65χρονου γείτονα μόλις έμαθε τι ακριβώς είχε συμβεί πήγε στο τμήμα για να παραλάβει τον πεθερό του.

Εκεί ξεκίνησε νέο… επεισόδιο καθώς ο 52χρονος δεν δίστασε να καυγαδίσει έντονα με τον γαμπρό του 65χρονου ενώ του επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί τους χώρισαν ενώ τόσο ο 65χρονος όσο και ο γαμπρός του κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για άσκηση σωματικών βλαβών.

Χανιά: Τον φοβόντουσαν όλοι οι γείτονες – Τώρα ανοίγουν στόματα

Ο χθεσινός άγριος ξυλοδαρμός της 17χρονης από τον πατέρα της φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να μιλήσουν οι γείτονες ως προς την επιθετική συμπεριφορά του 52χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 52χρονος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει την γειτονιά καθώς αρκετές φορές ξεσπούσε τα νεύρα του στα παιδιά και την σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατοίκων δεν ήταν λίγες οι φορές που έδερνε τόσο τα μικρά παιδιά όσο και την γυναίκα του και κανείς δεν τολμούσε να ειδοποιήσει την αστυνομία από φόβο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο 52χρονος – όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες – είχε απειλήσει τους γείτονες για να μην τον καταγγείλουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον οι κάτοικοι αρχίζουν να σπάνε την… σιωπή τους και ετοιμάζονται να δώσουν καταθέσεις στην αστυνομία για την βίαιη συμπεριφορά του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Νταής» Κρητικός ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι το ειδικό χαρτί τουαλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης