Δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να βιάσουν 22χρονη στο κέντρο της Αθήνας

Δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να βιάσουν 22χρονη στο κέντρο της Αθήνας

Με τη φίλη της, γνώρισαν τους δύο άντρες οι οποίοι την παρέσυραν σε ένα διαμέρισμα - Οι ένοικοι της πολυκατοικίας την άκουσαν να φωνάζει

polikatikia-athina
Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή τα ξημερώματα όπου η ανυποψίαστη 22χρονη κοπέλα από την Αλγερία βρισκόταν σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας όπου διασκέδαζε με μια φίλη της.

Η 22χρονη με τη φίλη της ενώ διασκέδαζαν καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, γνώρισαν δύο άντρες, έναν Βούλγαρο και έναν από τη Γουινέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες άρχισαν να κάνουν παρέα με τους δύο άντρες και εκείνοι κατάφεραν και παρέσυραν την 22χρονη μετανάστρια σε ένα διαμέρισμα στην οδό Πατησίων 317 όπου και επιχείρησαν να τη βιάσουν.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία δεν γνωρίζει ελληνικά, ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα να την ακούσουν ένοικοι της πολυκατοικίας οι οποίοι και κάλεσαν την Αστυνομία την Κυριακή το μεσημέρι.

Οι άντρες της Άμεσης Δράσης με την συνδρομή Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν την 22χρονη κοπέλα και την ελευθέρωσαν μετά από πολλές ώρες ομηρείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της Αστυνομίας αφού εντόπισαν το διαμέρισμα, χτύπησαν την πόρτα και οι δύο άντρες όταν ρωτήθηκαν αν υπάρχει κάποια κοπέλα στο διαμέρισμα το αρνήθηκαν, όμως η 22χρονη ξεκίνησε πάλι να καλεί σε βοήθεια και έτσι οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άντρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση: Χωρίς καύσιμα η Ευρώπη τον χειμώνα, θα «ζεσταθεί» με τα δισ.;

Βασιλιάς Κάρολος: Συνοδεύει την πομπή με τη σορό της Ελισάβετ στο Εδιμβούργο

Στη δύναμη της Πολεμικής Αεροπορίας τα πρώτα F-16 Viper - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης