Κολωνάκι: «Η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής» λέει ο επιχειρηματίας που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Κολωνάκι: «Η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής» λέει ο επιχειρηματίας που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Ο «Ταρζάν» διακωμωδεί το περιστατικό και καθησυχάζει όσους αγωνιούν  για την υγεία του - Πώς η τέντα που βρισκόταν από κάτω τον γλίτωσε από τα χειρότερα - Φέρεται να είχε μεγάλο χρηματικό ποσό πάνω του

κολκωνακι8290
O επιχειρηματίας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απευθυνόμενους προς τους φίλους και ακόλουθους του ευχαρίστησε την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία που τον απεγκλώβισαν από την τέντα του cafe Peros, πάνω στην οποία προσγειώθηκε μετά την πτώση του από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οποία διαμένει στο Κολωνάκι.

Η ανθεκτικότητα της τέντας ήταν αυτή που τον κράτησε και έτσι απέφυγε τα χειρότερα.

Στην ανάρτηση του ο επιχειρηματίας κάνει ειδική μνεία στο Α.Τ Συντάγματος για την άμεση επέμβαση των ανδρών του και καθησυχάζει όσους ανησύχησαν απο το ατύχημα του, λέγοντας χαρακτηριστικά, «μικρή η ζημιά του Ταρζάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής».

Στη συνέχεια, κατηγορεί τους δημοσιογράφους ότι παραφουσκώνουν τα γεγονότα, αναφέροντας πως «μιλώντας για δράκους, όπως μόνο εσείς ξέρετε, πτήσεις και πτώσεις, φούντες, φουνταρίσματα και τέτοια, έχω να προσθέσω @vlepo_drakous. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μην γράφετε βλακείες. Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά».

IMG_2521


Κλείσιμο
Νωρίτερα, είχε δηλώσει στο protothema.gr ότι η πτώση του από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, οφείλεται σε ατύχημα αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Άγνωστο παραμένει το χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε πάνω του κατά την πτώση του σε δεσμίδες. Στην ανάρτηση του δεν κάνει καμία αναφορά για το θέμα των χρημάτων.

Αρχικά, έγινε γνωστό ότι ο επιχειρηματίας είχε μαζί του 100.000 ευρώ, μετά ειπώθηκε ότι το ποσό ήταν 50.000 ευρώ, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πριν πέσει μετρούσε στα χέρια του δεσμίδες με 72.000 ευρώ.


Δείτε βίντεο: Κολωνάκι: «Η τσίτα είναι σώα και αβλαβής» λέει ο επιχειρηματίας που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Κολωνάκι: «Η τσίτα είναι σώα και αβλαβής» λέει ο επιχειρηματίας που έπεσε από τον τρίτο όροφο


Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν: Προτείνει πλαφόν στο φυσικό αέριο και ανώτατο όριο στα έσοδα εταιρειών ηλεκτρικού ρεύματος

Πούτιν: Τέλος στο ρωσικό φυσικό αέριο αν μπει πλαφόν στις τιμές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εδώλιο για δύο κακουργήματα «δείχνει» ο εισαγγελέας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης