Λάρισα: Γερή «καμπάνα» στον ποδηλάτη που εμπόδισε αστυνομικούς

Λάρισα: Γερή «καμπάνα» στον ποδηλάτη που εμπόδισε αστυνομικούς

Στον ποδηλάτη επιβλήθηκαν κατά συγχώνευση 37 μήνες χωρίς αναστολή 

peripoliko-amesi-drasi-larisa
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 35χρονος Έλληνας ποδηλάτης που κατηγορήθηκε ότι εμπόδισε την πορεία περιπολικού της Άμεσης Δράσης που πήγαινε για έλεγχο στην περιοχή του Φρουρίου της Λάρισας, τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς καταδικάστηκε σε βαριά ποινή από το Αυτόφωρο.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκαν κατά συγχώνευση 37 μήνες χωρίς αναστολή και αναλυτικά 24 μήνες για βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, έξι μήνες για απόδραση καθώς επιχείρησε να αποδράσει από το περιπολικό μετά τη σύλληψή του, τρεις μήνες για εξύβριση, 12 μήνες για πρόκληση σωματικών βλαβών και έξι μήνες για φθορά ξένης περιουσίας!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρά την προτροπή των δυο αστυνομικών του πληρώματος να ανοίξει τον δρόμο, ο ποδηλάτης δεν το έκανε, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τον έλεγχο βρίζοντας και απωθώντας τους. Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του 35χρονου δύο γυναίκες, οι οποίες όμως αναγνωρίστηκαν από τους τραυματίες αστυνομικούς ότι τον βοήθησαν να αποδράσει, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψη και η κράτησή τους, ώσπου να δικαστούν και αυτές με την αυτόφωρη διαδικασία!

Ειδήσεις σήμερα

Νεκρός βρέθηκε ο εργολάβος που αγνοούνταν στη Ρόδο - Συνελήφθη ο δολοφόνος του

Μασκοφόροι ληστές έδεσαν επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο και του πήραν 100.000 ευρώ και χρυσές λίρες

Αυτοκίνητο τούμπαρε στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας – Τραυματίστηκε η οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης