Ναύπλιο: Γυναίκα από τη Σερβία πίσω από τον ληστή που έπεσε σε κώμα από διαβήτη

Ναύπλιο: Γυναίκα από τη Σερβία πίσω από τον ληστή που έπεσε σε κώμα από διαβήτη

Οι δυο ληστές από το Μαυροβούνιο, ηλικίας 32 και 38 χρόνων, ακολουθούσαν εντολές που τους έδωσε μια 51χρονη Σέρβα

nafplio-listeia-ginaika
«Άρωμα« γυναίκας αναδύθηκε από την έρευνα για την επεισοδιακή ληστεία που έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε ένα σπίτι στο Ναύπλιο και είχε ως κατάληξη την σύλληψη των δυο δραστών από το Μαυροβούνιο, ένας από τους οποίους μάλιστα έπαθε διαβητικό σοκ και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που συνεχίζεται από την Ασφάλεια Ναυπλίου, οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 38 χρόνων ακολουθούσαν εντολές που τους έδωσε μια 51χρονη Σέρβα, η οποία μάλιστα τους μετέφερε με όχημα της στο σπίτι όπου ακινητοποίησαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη με την απειλή πιστολιού την στιγμή που έβγαινε και τον οδήγησαν στο εσωτερικό. Εκεί, ακινητοποίησαν την 49χρονη σύζυγό του και τον 20χρονο γιο τους, ερεύνησαν τους χώρους και άρπαξαν 970 ευρώ.

Ο 32χρονος και ο 38χρονος τράπηκαν σε φυγή, αλλά το ζευγάρι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο γιος τους άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας «ληστεία», παρ' όλο που ήταν με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα με tire up! Όμως, ο 38χρονος κατέρρευσε στο οδόστρωμα και έσπευσαν να τον βοηθήσουν εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, χωρίς να γνωρίζουν τι είχε συμβεί, ενώ ο συνεργός του πέταξε το πιστόλι κρότου σε έναν κάδο απορριμμάτων όπου το εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmmwqkr1r27d)


Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη διαβητικό σοκ και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η μητέρα του νεαρού που τους καταδίωξε, καθώς είχε χτυπηθεί στο κεφάλι. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου, η 51χρονη «εγκέφαλος» της ληστείας, η οποία συνελήφθη και κατασχέθηκε το όχημά της. Στην κατοχή των δυο ληστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, tire up, τέσσερα κινητά, δυο καπέλα, μια πένσα και 1.500 ευρώ, στην κατοχή της 51χρονης βρέθηκαν δυο κινητά και 605 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα

Στα σκαριά μόνιμος μηχανισμός επιδοτήσεων ηλεκτρικού ρεύματος

Κακοκαιρία «εξπρές»: Πλημμύρισε το βράδυ η Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές επηρεάζονται από τις καταιγίδες


ΕΕ: Η Τσεχία καταδικάζει τις «απαράδεκτες απειλές» του Ερντογάν στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης