Ναύπλιο: Η στιγμή που ληστής παθαίνει εγκεφαλικό την ώρα της καταδίωξης και αστυνομικοί τον βοηθούν

Ναύπλιο: Η στιγμή που ληστής παθαίνει εγκεφαλικό την ώρα της καταδίωξης και αστυνομικοί τον βοηθούν

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο - Δείτε βίντεο

nauplio
Επεισοδιακή ήταν η ληστεία στο Ναύπλιο, μέσα σε διαμέρισμα καθώς ο ένας εκ των δύο δραστών υπέστη εγκεφαλικό και ο συνεργός του τα έχασε με αποτέλεσμα να πέσει και εκείνος στα χέρια της αστυνομίας.

Η ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο. Οι δυο δράστες μη έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στην οικία και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» ξεσηκώνοντας τη γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ ο γιος της οικογενείας με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας «ληστεία».

Η αστυνομία άρχισε να δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από περίοικους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νερό να τους καταδιώκει. Οι ληστές, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, διέσχισαν την περιοχή της Πρόνοιας και του Συνοικισμού και σταμάτησαν στα φανάρια της οδού Άργους με την Χ. Τρικούπη όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό.


Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmmwqkr1r27d)

Στο σημείο βρίσκονταν εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων που χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί, έσπευσαν να βοηθήσουν τον δράστη που είχε καταρρεύσει, ενημερώνοντας το ΕΚΑΒ Αργολίδας. Ο άλλος δράστης είχε προλάβει και πέταξε το όπλο στον κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο σημείο, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασε ομάδα της ΔΙ.ΑΣ που συνέλαβε τους δράστες και εντόπισε το όπλο μέσα στα απορρίμματα.

Στη κατοχή των κακοποιών βρέθηκαν τα κλοπιμαία. Στο νοσοκομείο εκτός από τον ένα δράσττη μεταφέρθηκε και η μητέρα του νεαρού που τους καταδίωξε καθώς είχε χτυπηθεί στο κεφάλι.

Ο δράστης που υπέστη το εγκεφαλικό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας όπου ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Κορυφώνεται η αγωνία για τον εξαφανισμένο εργολάβο - Απενεργοποιημένο το κινητό του

Ερντογάν: Άνευ προηγουμένου παραλήρημα από τον Τούρκο πρόεδρο - «Έλληνες, να μην ξεχνάτε τι έγινε στη Σμύρνη»


Κηδεία Γκορμπατσόφ: Η τελευταία αγκαλιά της κόρης του πάνω από το ανοιχτό φέρετρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης