Snik: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το σκηνικό βίας στην Κατερίνη

Snik: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το σκηνικό βίας στην Κατερίνη

 20χρονος μάρτυρας του περιστατικού μιλάει στο protothema και περιγράφει πως ξεκίνησαν και πως εξελίχθηκαν τα άγρια επεισόδια με πρωταγωνιστή τον τράπερ

snik_ksylo_new_mk
Τα μεγάλα σε έκταση επεισόδια με πρωταγωνιστή τον SniΚ που έγιναν σε νυχτερινό κέντρο της Κατερίνης, περιγράφει στο protothema.gr ένας 20χρονος μάρτυρας ο οποίος βίωσε από κοντά το ξύλο και την άσχημη συμπεριφορά του Snik. Όπως ο ίδιος λέει, μια κοπέλα τραυματίστηκε στο πόδι όταν έπεσε πάνω στα σπασμένα γυαλιά από τα μπουκάλια που έριχναν ο Snik και οι μπράβοι του.

«Πραγματικά, ήταν πολύ άσχημο αυτό που ζήσαμε και είδαμε γιατί είχε πολύ βία. Την ώρα που τραγουδούσε ο Snik, ένας από τους μπράβους του άνοιξε μία σαμπάνια κι ο αφρός πετάχτηκε στα πρώτα τραπέζια με αποτέλεσμα να λερωθούν κάποιοι , οι οποίοι καθόντουσαν εκεί. Τότε ένας από το πρώτο τραπέζι, πέταξε ένα παγάκι χτυπώντας τον Snik. Βλέποντάς τον, ο μπράβος του τράπερ,του λέει : «Τι κάνεις, ρε;» κι ο άλλος από το τραπέζι του λέει : «Τι θες, ρε;»

Δείτε το αγρίο ξύλο στο κλαμπ της Κατερίνης

Snik: Άγριο ξύλο σε live του στην Κατερίνη


Τότε ένας άλλος από την ομάδα του Snik, του πετάει ένα αντισηπτικό κι ο άλλος συνέχισε να πετάει παγάκια. Ξαφνικά, έκλεισε η μουσική και πηδάει κάτω στο πλήθος ο Snik μαζί με την ομάδα του κι αρχίζουν να χτυπούν τον κόσμο. Οι μπράβοι του έπαιρναν τα μπουκάλια από τα τραπέζια και τα έσπαγαν πάνω στις καρέκλες και στα κεφάλια των ανθρώπων ενώ ο Snik έριχνε μπουνιές. Μια κοπέλα, από τα σπρωξίδια έπεσε κάτω και της καρφώθηκαν σπασμένα γυαλιά στα πόδια. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό . Μετά από λίγο έφτασε η αστυνομία και το ασθενοφόρο και κάπως ηρέμησαν τα πράγματα αλλά η κοπέλα πονούσε πολύ»λέει στο protothema.gr ο 20χρονος μάρτυρας του περιστατικού.

Κλείσιμο
Συνολικά έξι άτομα χρειάστηκε να διακομισθούν στο νοσοκομείο από το μαγαζί που βρίσκεται στην παραλία Κατερίνης. Από τα έξι άτομα που πήγαν στο νοσοκομείο, τα τέσσερα επέστρεψαν στο σπίτι τους μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν για περαιτέρω εξετάσεις. Μάλιστα, ανάμεσά τους βρισκόταν και μια ανήλικη κοπέλα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί μέρα-μεσημέρι στην πλατεία Βάθη με δυο τραυματίες - Δείτε βίντεο

Εκρήξεις σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου στην Αχαρνών - Δείτε βίντεο

Σαββατοκύριακο με 34άρια και ηλιοφάνεια στην Αττική - «Πέφτει» η θερμοκρασία από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης