Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε για 8η φορά επειδή κακοποίησε τη γυναίκα του και είναι ακόμη ελεύθερος

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε για 8η φορά επειδή κακοποίησε τη γυναίκα του και είναι ακόμη ελεύθερος

Κραυγή αγωνίας από τη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη -  «Σας παρακαλώ, κάντε κάτι για να με προστατέψετε, μπορεί να είμαι το επόμενο θύμα» - Δείτε βίντεο

kakopoiisi-via
Για 8η φορά καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, επειδή κακοποιούσε τη γυναίκα του, όμως συνεχίζει να είναι ελεύθερος. Στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Πέμπτη (1/9) το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τον άνδρα με ποινή φυλάκισης ενός έτους. Το Δικαστήριο είπε να εκτιθεί η ποινή του, όμως και αυτή, όπως και οι προηγούμενες επτά ποινές, έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της έφεσης που άσκησε η πλευρά του κατηγορούμενου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η 29χρονη εν διαστάσει σύζυγός του απηύθυνε κραυγή αγωνίας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς όπως κατήγγειλε την ξυλοκόπησε στις 19 Αυγούστου σε πάρκο, παρά το γεγονός πως έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει κοντά της. «Σας παρακαλώ, κάντε κάτι για να με προστατέψετε, μπορεί να είμαι το επόμενο θύμα», είπε η 29χρονη.

Μετά και το τελευταίο επεισόδιο η 29χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και ο δράστης αναζητήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί.

Δείτε βίντεο:

Απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη | 01/09/2022 | ΕΡΤ


Ειδήσεις σήμερα:

Μαξίμου και περιβάλλον Καραμανλή ρίχνουν τους τόνους και δηλώνουν ότι… συμφωνούν για τις θεσμικές αλλαγές


Άνοδος στα ενοίκια, μείωση στη διαθεσιμότητα για τη φοιτητική κατοικία - Δείτε πίνακες


Επανήλθε μετά από 2 χρόνια η γιορτή «La Tomatina» στην Ισπανία - Πάνω από 130 τόνοι ντομάτας «έβαψαν» κόκκινο το Φεστιβάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης