Νέα καταγγελία για κακοποίηση γυναίκαςέρχεται στο «φως» και αφορά 18χρονη που δέχτηκε χτυπήματα από τον 22χρονο πρώην σύντροφό της.
Σύμφωνα με το patrisnews.gr, στις 31 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη θα εκδικαστεί η μήνυση της 18χρονης κατά του 22χρονου πρώην συντρόφου της.
Τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν τόσο βαριά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τον Δεκαπεντάγουστο με τους γιατρούς να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Ήταν η τρίτη φορά που την ξυλοκόπησε μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών. Ήταν μία επαναλαμβανόμενη κακοποιητική συμπεριφορά. Κάθε φορά που την χτυπούσε ζητούσε συγγνώμη αλλά μετά από λίγο γινόταν και πάλι επεισόδιο με αφορμή κάποιον καυγά.
Η 18χρονη έχει δίπλα της τους γονείς της που όπως λένε θέλουν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη γι’ αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.