Υπερχρεώσεις καταγγέλουν τουρίστες που πλήρωσαν σε… χρυσό τον στιγμιαίο -ελληνικής επινόησης- καφέ στα Φηρά, δηλαδή τον φραπέ.
Έλληνας γιατρός που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί του ηφαιστείου για ολιγοήμερες διακοπές, όπως ανέφερε στο protothema.grχρεώθηκε 12 ευρώ για έναν φραπέ και επιπλέον 6,5 ευρώ για ένα φρέντο εσπρέσο.
«Πιθανόν να έπαιξε ρόλο ότι αντί για ζάχαρη έβαλαν μέσα στον φραπέ μια μπάλα παγωτού, αλλα και πάλι θεωρώ την χρέωση υπερβολική» ανέφερε.
Ο τουρίστας πλήρωσε ακόμη 12 ευρώ για ένα μπολ με γιαούρτι και μέλι (συσκευασμένο του εμπορίου) και αλλα 12 ευρώ για ένα τοστ τυρί -γαλοπούλα, σύνολο 42,50ευρω.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας