Βόλος: Οι γιατροί ζητούν ιατροδικαστική έρευνα για τα αίτια θανάτου της 18χρονης από τον Αλμυρό

Βόλος: Οι γιατροί ζητούν ιατροδικαστική έρευνα για τα αίτια θανάτου της 18χρονης από τον Αλμυρό

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο μηνιγγίτιδας - Καθαρές όλες οι εξετάσεις

nosokomeio-diadromos
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Βόλου μετά την είδηση του θανάτου 18χρονης κοπέλας. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά από υψηλό πυρετό που είχε εμφανίσει αρχικά, ενώ στη συνέχεια έπεσε σε κώμα. Το αποτέλεσμα ήταν να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων και κυρίως οι εντατικολόγοι «έπεσαν» κυριολεκτικά πάνω της. Ξεκίνησαν ένας καταιγισμός εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν τι είχε η 18χρονη. Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο αιμοτολογικού νοσήματος, το οποίο όμως μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις αποκλείστηκε.

Στο μεταξύ η κοπέλα, θα πρέπει να σημειωθεί, πως είχε πολυοργανική ανεπάρκεια με σχεδόν όλα τα ζωτικά της όργανα να μην λειτουργούν. Οι γιατροί υποπτεύθηκαν το ενδεχόμενο μηνιγγίτιδας. Πήραν σχετικό δείγμα για να εξεταστεί για μηνιγγίτιδα, για ιούς, ακόμη και για λευχαιμία, ωστόσο οι εξετάσεις της ήταν όλες καθαρές.

Δυστυχώς, παρά τις πολλές προσπάθειες η 18χρονη κατέληξε την Κυριακή το πρωί και διατάχθηκε ιατροδικαστική έρευνα, μετά από αίτημα των γιατρών, προκειμένου να διερευνηθεί και να βρεθεί το ακριβές αίτιο του θανάτου της, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.

Σημειώνεται ότι η 18χρονη από τον Αλμυρό μεταφέρθηκε πριν τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπως αναφέρει το τοπικό site. Η καταπληξία είχε ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων και οι γιατροί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία της κατάρρευσης του οργανισμού της 18χρονης.

Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και ζουσαν έξω από την Μονάδα, ενώ συζητούσαν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επέτρεπαν την επαφή με το παιδί.

Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Πώς η Τουρκία επιχείρησε να στήσει συνοριακό επεισόδιο «μετακινώντας» μετανάστες από νησίδα σε νησίδα

Κορωνοϊός: Βαρόμετρο ο Σεπτέμβριος για τον «Κένταυρο»

ΗΠΑ: Σάλος με βίντεο που δείχνει 3 αστυνομικούς στο Άρκανσο να δέρνουν αλύπητα άνδρα πεσμένο στο έδαφος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης