Μετά τις ξαπλώστρες μέσα στο νερό, εμφανίστηκε έκαναν την εμφάνιση τους και τζιπ και μάλιστα με τρέιλερ μέσα στη θάλασσα στην κατά τα άλλα… προστατευόμενη περιοχή NATURA, στο Ελαφονήσι της Κρήτης!
To cretapost δημοσίευσε φωτογραφίες με ένα τζιπ μαζί με τον τρέιλερ του να «βολτάρει» πάνω στη ροζ αμμουδιά του απαράμιλλης ομορφιάς τοπίου που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του νομού Χανίων και αποτελεί σήμα κατατεθέν της Κρήτης εν γένει.
Παραμένει άγνωστο πώς και γιατί βρέθηκε ο εν λόγω οδηγός με το όχημα του στην παραλία του Ελαφονησίου ωστόσο στο βίντεο του cretapost διακρίνονται ξεκάθαρα οι έκπληκτοι τουρίστες οι οποίοι έχουν μείνει αποσβολωμένοι παρατηρώντας τις μανούβρες του οδηγού μέσα στη θάλασσα με τα γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.