Τραγωδία στην Πάτρα με τον θάνατο πατέρα τριών παιδιών ο οποίος έσβησε στην καρέκλα των επειγόντων περιστατικών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», ο άνδρας μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα χθες τα ξημερώματα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έχοντας παραπονεθεί στο σπίτι για έντονους πόνους στο στομάχι. Και ενώ περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς, ανέφερε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και πέθανε.
Αμέσως κινητοποιήθηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και επιχειρούσαν επί αρκετή ώρα να τον επαναφέρουν χωρίς ωστόσο, τελικά να τα καταφέρουν. Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για ανακοπή καρδιάς.
Απαρηγόρητη η σύζυγός του, ειδοποίησε τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους χάθηκε έτσι ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο άτυχος άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ η κηδεία του αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς