Ο αντιπλοίαρχος έχασε τις αισθήσεις του – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας πέθανεο αντιπλοίαρχος Μάχιμος Ν.Π. που υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυτικού ανακοίνωσε το ΓΕΝ.
Ο αντιπλοίαρχος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του σήμερα το μεσημέρι. Διακομίσθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι οικείοι του.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του συναδέλφου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.